lekond
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Αυτό μπήκα να στείλω.. απέναντι σε Ταβάρες/Μίκι .. και φυσικά τον είχα αλλάξει , πάλι καλά μας ξανακουβάλησε Ντε Κολό.Όργια κάνει σήμερα...
Αυτό μπήκα να στείλω.. απέναντι σε Ταβάρες/Μίκι .. και φυσικά τον είχα αλλάξει , πάλι καλά μας ξανακουβάλησε Ντε Κολό.Όργια κάνει σήμερα...
Ντε Κολό είναι εγγύηση. Παικτάρα από τις λίγεςΑυτό μπήκα να στείλω.. απέναντι σε Ταβάρες/Μίκι .. και φυσικά τον είχα αλλάξει , πάλι καλά μας ξανακουβάλησε Ντε Κολό.
E άστη μωρέ, δεν πειράζει.Ξέρει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω τη 2η από τις ομάδες μου ? Κατά λάθος έβαλα και την 2η ομάδα μου στη λίγκα και δεν μπορώ να την αφαιρέσω. Λογικά θα μπορεί όποιος έφτιαξε τη λίγκα.
E άστη μωρέ, δεν πειράζει.Ξέρει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω τη 2η από τις ομάδες μου ? Κατά λάθος έβαλα και την 2η ομάδα μου στη λίγκα και δεν μπορώ να την αφαιρέσω. Λογικά θα μπορεί όποιος έφτιαξε τη λίγκα.
Άστη τρεις φορές βασικά...
Χαχα μικρές είναι οι διαφορές, δεν έχει ξεφύγει κανεις σημαντικά. Πιο πολλή σημασία έχει τώρα το ποιος μαζεύει μπάτζετ, παρά πόντους και δεν πάνε μαζί αυτά στις πρώτες αγωνιστικές.Κάποτε ήταν μια λίγκα στο φάντασι. Ένας πήρε Ντε Κολό για αρχηγό. Τέλος.