• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι εγινε βρε παιδια ...δεν το πολυπαρακολουθω το θεμα ...διαλεξαμε τραγουδι για μας ή ακομα?Ας μου κανει καποιος μια ενημερωση.Ολο για το Λουκα ακουω...αυτος θα ειναι?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Τι εγινε βρε παιδια ...δεν το πολυπαρακολουθω το θεμα ...διαλεξαμε τραγουδι για μας ή ακομα?Ας μου κανει καποιος μια ενημερωση.Ολο για το Λουκα ακουω...αυτος θα ειναι?
Mη χολοσκας...στις 2/3 το βραδυ θα γινει η τελικη παρουσιαση και ψηφοφορια για την αναδειξη του νικητη που θα μας εκπροσωπησει
Οντως προηγειται ο Λουκας αλλα ολα θα πεχτουν επι σκηνης τη Τεταρτη ....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
άσχετο κ με το San Remo σε βρίσκω. κατηγορία Νεων είπαμε. τσικο δηλ. πόσο πιο λιανά να στο κάνω?

Εδώ κι αν έχουμε να δούμε πάτο... κρίμα...περίμενα κάτι της προκοπής από την Ιταλία κι όχι ψευτοκουλτούρα! Γι' αυτό άλλωστε και υπάρχουν παρατράγουδα κι εκεί για τον τρόπο που έγινε η επιλογή από την πλευρά της επιτροπής!
Οι Ιταλοί κάνουν γενικώς ένα φεστιβάλ...και με την ευκαιρία της επιστροφής τους στον διαγωνισμό, επέλεξαν απλά το τραγούδι από το φεστιβάλ τους. /quote]

ψευτοκουλτούρα? κακόγουστε..:bleh: αυτός είναι ο ιταλός Ben Harper. και όσο για το διαγωνισμό είναι παντελώς άγνωστος στη γειτονα και το ενδιαφέρον ως τωρα είναι στο 0. απλά η Ραι βρήκε μια ευκαιρία για εξτρα χρημα. εξαρτάται ποσο θα τον διαφημισει. αν και να ενδιαφερθουν οι ιταλοι το βλεπω πολυ δυσκολο. θεμα γουστου.
παρατράγουδα? για πες, για πες...ξερεις κατι που μας διεφυγε? γιατι η κοινη γνωμη ηταν ομοφωνη σχεδον.
Γιατί από την αρχή λέγανε ότι θα επιλέξουμε ένα τραγούδι για τον διαγωνισμό μεν, από τον τελικό του Σαν Ρέμο, αλλά όχι οπωσδήποτε αυτό που θα βγει πρώτο, διότι θα αποφάσιζε η επιτροπή αν θα πήγαινε αυτό τελικά. Οκ..συνέπεσαν οι γνώμες τελικά...αλλά έπαιξε ένα παρατράγουδο πριν απ' αυτό (όχι ότι είχε περισσότερο γούστο το κοινό τελικά...που μου ενθουσιάστηκαν κιόλας με το άνοστο τραγούδι)! :haha:

Sapi , ελπιζω να μην το εγραψες εσυ αυτο, αλλα να μπηκε κρυφα στον λογαριασμο σου η μαμα σου!
ελεος ο Al Bano ειναι για τα σάψαλα !!!!!! Φρεσκο κρεας θελουμε στην Eurovision!!!
Α πα πα...έχει λυσσάξει η Ευαγγελία! :bleh::haha::haha::haha:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Καλα.. με αυτη την επιτροπη θα το φεσωθουμε το βλαχοζειμπεκικο, δεν το γλυτωνουμε..
Θα καθαρισει το Ναταλακι που οπου σταθει και οπου βρεθει τον Λουκας αποθεωνει.. Οι υπολοιποι θα ειναι η Μποκοτα, ο Πλεσσας, η Παπαριζου και ο Ευαγγελινος..

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Καλα.. με αυτη την επιτροπη θα το φεσωθουμε το βλαχοζειμπεκικο, δεν το γλυτωνουμε..
Θα καθαρισει το Ναταλακι που οπου σταθει και οπου βρεθει τον Λουκας αποθεωνει.. Οι υπολοιποι θα ειναι η Μποκοτα, ο Πλεσσας, η Παπαριζου και ο Ευαγγελινος..
Είναι η Γερμανού στην επιτροπή;
Ότι θα πάει το συγκεκριμένο τραγούδι δεν έχω αμφιβολία μιας και θα το χρυσώσουμε το χάπι ότι θέλουμε να στείλουμε "ελληνικό" ήχο και στίχο...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Iδού και η τουρκική συμμετοχή
Παρακαλώ απολαύστε ήχους εξ'ανατολών :roll::shock::haha:
(οι γείτονες το έχουν πιάσει το νόημα, εμείς πάλι όχι)

_antonis_

Member
Επειδή δεν έχω πεί την άποψή μου (δε με νοιάζει αν με ρωτήσατε ή όχι - εγώ θα την πώ) θέλω τη Νίκη!!! Ναι, το αποφάσισα. Ωραίο και του Λούκα, αλλά προτιμώ Νίκη! Εύχομαι να έχει βαρεθεί απόλυτα ο κόσμος το ζειμπέκικο του Λούκα ώς τη Τρίτη (πολύ πιθανό) και να ψηφίσει Νίκη!!!! Go go go Niki!!! :D:D:D

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
δεν εχει βγει επισημη ανακοινωση αλλα μεχρι στιγμης αυτα τα ονοματα "παιζουν" για την κριτικη επιτροπη.. παντως το συγκεκριμενο τραγουδι κατα τη γνωμη μου δεν εχει καμια τυχη στο διαγωνισμο, ηχει πολυ σκληρα και πολυ παραξενα στα ευρωπαικα αυτια..

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Οι Βόρειοι γείτονες (Βουλγαρία)

και μια σεμνή και διακριτική παρουσία από την Πολωνία :roll:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Iδού και η τουρκική συμμετοχή
Παρακαλώ απολαύστε ήχους εξ'ανατολών :roll::shock::haha:
(οι γείτονες το έχουν πιάσει το νόημα, εμείς πάλι όχι)
Μια χαρα ειναι το Τουρκικο.....πιασαρικο...με δυνατη μουσικη...οτι πρεπει για τα το διαγωνισμο.....στο τελικο το βλεπω σιγουρα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και περσι ελληνικο στιχο δεν ειχαμε στειλει με τον Αλκαιο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα