Eurovision Song Contest 2011

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Που σημαίνει περνάμε στο τελικό ή όχι;
Δεύτερο Μισό (σειρά εμφάνισης: 11-19)

Άγιος Μαρίνος

Αζερμπαϊτζάν

Ελλάδα

Ουγγαρία

Ισλανδία

Κροατία

Λιθουανία

Μάλτα

Πορτογαλία

Η Ελλαδα μπαινει στο δευτερο ημιτελικο οπου στην ουσια δεν παιζουν μεγαλα φαβορι...λογικα περναει στο τελικο εκτος απροοπτου...ολα θα παιχτουν στη σκηνη μπορει να λεμε οτι ενα βιντεο κλιπ ειναι τελειο και να μη εχει καμμια σχεση στο live

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και επειδή η τεχνολογία μας το επιτρέπει, ιδού η πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στην φετινή Eurovision. Ομολογώ ότι πολλά βελτιώθηκαν σε σχέση με τον ελληνικό τελικό με το τσίρκο επί σκηνής και όντως τα σχόλια παρισταμένων είναι θετικότατα. Να΄ναι πάλι καλά οι αρχαίοι πρόγονοι με τους κίονες, μας ξελάσπωσαν πάλι
δείτε esctoday.com |
η κρίση δική σας

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχω να παρατηρήσω ότι η κακή ακουστική στη λήψη του video δίνει ένα death metal χαρακτήρα στο κομμάτι, και μάλλον το βελτιώνει αισθητά.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε συ Παναγιωτη το λινκ που μας εδωσες εχει ως τιτλο Uploaded: Thursday 1 January 1970 :haha::haha::haha::haha:
Παρολα αυτα να πω και γω την μ@@@@@ μου... Γιατι δεν ντυνουν τους break dancers τσολιαδακια για να ταιριαζουν με τους κιονες??
Μα τι χαλια ειναι αυτα?? Ντρεπομαι:cool::cool:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
ρε συ Παναγιωτη το λινκ που μας εδωσες εχει ως τιτλο Uploaded: Thursday 1 January 1970 :haha::haha::haha::haha:
Παρολα αυτα να πω και γω την μ@@@@@ μου... Γιατι δεν ντυνουν τους break dancers τσολιαδακια για να ταιριαζουν με τους κιονες??
:haha::haha::haha: :clap::clap::clap: έχει κέφια κι έμπνευση το φόρουμ απόψε. Στείλε επείγον φαξ στην ελληνική αποστολή
Για το λινκ δεν ξέρω, αυτό βρήκα, αυτό κόπιαρα και πόσταρα
Ντροπή ευαγγελία... πού είναι η εθνική ανάταση....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
:haha::haha::haha: :clap::clap::clap: έχει κέφια κι έμπνευση το φόρουμ απόψε. Στείλε επείγον φαξ στην ελληνική αποστολή
Ααα δεν ξερω τπτ εγω ειμαι με το Ισραηλ!!!:haha::haha:
Η Ντάνα ειναι η νικητρια του διαγωνισμου

_antonis_

Member
Ελεεινό ήταν και ελεεινό παραμένει!!!
Ήταν ελεεινό, αλλά χειροτέρεψε! Συγχαρητήρια!
Άφησα την κομματάρα που άκουγα στο youtube για να γελάσω λέει, αλλά τσίτωσα περισσότερο!!
Τα μαύρα μας τα χάλια...τα επενδύσαμε και με σκηνικό κιώνων...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ουτε εμενα μου αρεσει..:(
ουτε πριν μου αρεσε, οποτε..:roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ε...ναι λοιπόν... η πρώτη πρόβα έγινε! Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα... και διέλυσε τις πολλές αμφιβολίες που άρχισαν να δημιουργούνται το διάστημα που προηγήθηκε! Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά! Εντυπωσιακό το σκηνικό μας, εξαιρετική παρουσίαση χωρίς υπερβολές... κι ας λέτε ότι θέλετε μερικοί! :bleh:

Έχω να παρατηρήσω ότι η κακή ακουστική στη λήψη του video δίνει ένα death metal χαρακτήρα στο κομμάτι, και μάλλον το βελτιώνει αισθητά.
Από τα βιντεάκια τραβηγμένα στην...ψιλοζούλα (οκ, ψιλοεπίσημα είναι) και στην απόσταση που τραβήχτηκαν, μήπως θα ήθελες και τα πλάνα να είναι 3D? :bleh:

Και που ξέρεις τι θα φορέσουν; Αυτή είναι η τεχνική πρόβα....δεν φόρεσαν ακόμη τα επίσημά τους!

Αγαπάμε και λατρεύουμε Dana... αλλά εμείς δεν πάμε με τίποτα για την πρωτιά! Γιατί τα μπερδεύετε; Άκουσες το νέο ρεμίξ της Dana???

Καλέ...τι φαξ; Ξεπερασμένα πράγματα! Πείτε μου επειγόντως τις απαιτούμενες αλλαγές να τηλεφωνήσω! Μην ξεθωριάσει το χαρτί και έχουμε άλλα! :haha:

Να και ένα link από Youtube:

Ήταν ελεεινό, αλλά χειροτέρεψε! Συγχαρητήρια!
Άφησα την κομματάρα που άκουγα στο youtube για να γελάσω λέει, αλλά τσίτωσα περισσότερο!!
Τα μαύρα μας τα χάλια...τα επενδύσαμε και με σκηνικό κιώνων...
Ναι...άλλωστε που μυαλό εμείς σαν λαός για τέτοια πράγματα; Από στιγμή σε στιγμή καταστρεφόμαστε και όλα είναι μαύρα! :bleh:

Last edited by a moderator:

_antonis_

Member
Ναι...άλλωστε που μυαλό εμείς σαν λαός για τέτοια πράγματα; Από στιγμή σε στιγμή καταστρεφόμαστε και όλα είναι μαύρα! :bleh:
Χαχαχαχα, μιά χαρά άσπρα τα βλέπω εγώ (ζω σε δικό μου κόσμο) αλλά όταν βλέπω ή καλύτερα ακούω κάτι τέτοια, μαυρίζουν τα πάντα!!!! :mad::mad::mad:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom