Nikos86
Member
Εγώ ξέρω πως αισθάνομαι. Να μάθω αν είμαι ανθεκτικός στα ναρκωτικά θέλω. Να συνεχίσω ή το ρίσκο είναι μεγάλο?Εδω μπορει να δειξει το πώς πρεπει να αισθανεσαι...
Εγώ ξέρω πως αισθάνομαι. Να μάθω αν είμαι ανθεκτικός στα ναρκωτικά θέλω. Να συνεχίσω ή το ρίσκο είναι μεγάλο?Εδω μπορει να δειξει το πώς πρεπει να αισθανεσαι...
Τον είχα ξεχάσει το σύντροφο Λυσένκο.Ο λυσενκοϊσμός ζει και βασιλεύει - ακόμα και σήμερα. Άσε που ειμαι υπέρ το δέον γέρων ώστε να ξέρω πλέον να μην χάνω ούτε ανθυποθερμιδα για κλικ σε κουβέντα με στρατευμένους ως του πιγκάλ του καμπινέ τους, μανιχαϊστες μέχρι μυελού και αντουανετειους/ αντουανετειες/ αντουανετεια πνευματικά υψηλοτατους που θεωρούν ημάς αφ' υψηλού ως λούμπεν της σκέψης.
1ο ατοπο) Συγκρινεις τα σιτηρα του σκανδαλου Λυσενκο με τον ανθρωπο ο οποιος εχει, σε αντιθεση με τα σιτηρα, συναισθηματα και σκεψη (καποιοι απο εμας εστω) και αρα ως εκ τουτου το ανθρωπινο ειδος δεν γινεται να προσδιοριστει μονο βασει βιολογιας και λοιπων "hard sciences".Τον είχα ξεχάσει το σύντροφο Λυσένκο.
Πάντως συμφωνώ, όπου βλέπω διαστρέβλωση επιστημονικών δεδομένων, φανατισμό, απαξίωση της αντίθετης άποψης το μυαλό μου πάει αυτόματα σε εκείνες τις ιστορικές εποχές.
Η δημιουργία καρπουζιών χωρίς κουκούτσια είναι αποτέλεσμα διασταυρώσεων και δημιουργίαςΤο γεγονος οτι σημερα εχουμε καρπουζια χωρις κουκουτσια και αρα εχουμε επεμβει στην βιολογια,
Ωραια ασε τα καρπουζια και πες μας για τον γενετικως τροποποιημενο σολωμο και το γενετικως τροποποιημενο κοτοπουλο...Η δημιουργία καρπουζιών χωρίς κουκούτσια είναι αποτέλεσμα διασταυρώσεων και δημιουργίας
υβριδίων που είναι τομέας της Γεωπονίας. Δεν είναι γενετικά τροποποιημένα.
Δεν νομιζω να σε σταματησε ποτε το οφ τοπικΣε αντίστοιχο θέμα που θα ανοιχτεί. Εδώ είναι για την Γιουροβίζιον.
Τόσο κόπο έκανε η Katkats να καθαρίσει το θέμα.
Πόσο αστείο είναι που όσοι διαστρεβλώνουν έννοιες του τι είναι φυσικό και τι είναι βιολογία, μετά πάνε κ τρώνε ο,τι τρώνε που η πλειοψηφία είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη παρέμβαση, είτε με διασταυρώσεις είτε μέσω εργαστηρίου. Αλλά εκεί οκ, είναι η στομαχάρα τους που γεμίζει ώστε μετά να αράζουν χωνεύοντας και ξερνώντας 'αποψεις' περί φύλου και κοινωνιολογίας. Εκεί η φύση και η βιολογία με τον τρόπο που την χρησιμοποιούν για να ερμηνεύσουν κάπου τον αποπατο των 'αποψεων' τους πάνε περίπατο γιατί εκεί δεν συμφέρει.Ωραια ασε τα καρπουζια και πες μας για τον γενετικως τροποποιημενο σολωμο και το γενετικως τροποποιημενο κοτοπουλο...
Το αστειο ειναι οτι φερουν ως επιχειρημα επιστημονικα δεδομενα 70 ετων πριν τα οποια στην σημερινη εποχη δεν ισχυουν εφοσον εχουμε καταφερει να επεμβαινουμε στην βιολογια.Πόσο αστείο είναι που όσοι διαστρεβλώνουν έννοιες του τι είναι φυσικό και τι είναι βιολογία, μετά πάνε κ τρώνε ο,τι τρώνε που η πλειοψηφία είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη παρέμβαση, είτε με διασταυρώσεις είτε μέσω εργαστηρίου. Αλλά εκεί οκ, είναι η στομαχάρα τους που γεμίζει ώστε μετά να αράζουν χωνεύοντας και ξερνώντας 'αποψεις' περί φύλου και κοινωνιολογίας. Εκεί η φύση και η βιολογία με τον τρόπο που την χρησιμοποιούν για να ερμηνεύσουν κάπου τον αποπατο των 'αποψεων' τους πάνε περίπατο γιατί εκεί δεν συμφέρει.
Κουραστικό κ θλιβερό το 2024 να συζητάμε ακόμα πράγματα που είναι εκτός συζήτησης γιατί δεν είναι ζητήματα άποψης αλλά θεμελιώδη δικαιώματα και επιστημονικά υποστηριζόμενα (ναι, οι κοινωνικές, ανθρωπιστικές κ ψυχικές επιστήμες είναι σοβαρές επιστήμες που αν δεν υπήρχαν θα είμαστε χαμένοι).
Όχι, ο όρος non binary δεν αφορά σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά ταυτότητα φύλου.Τώρα, αν με το non'binary εννούν, σεξουαλικά , οτι δεν εντάσονται στο δίπολο, straight άντρας - στρέιτ γυναίκα, αυτό οκ.
Αλλά αν εννοείται ότι υπάρχει και κάποιο άλλο βιολογικο φυλο στο ανθρώπινο είδος, τότε τι να πω... ας μας παραθέσουν τα στοιχεία αυτοί που το επικαλούνται. Μιλάμε για βιολογικό φύλο και όχι το πως αισθάνεται ο καθένας.