tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ήξερα πως έχεις καλό γούστο!
Ήξερα πως έχεις καλό γούστο!
Συμφωνώ απόλυτα, τις βρήκα εξαιρετικές τις Ουκρανές και μου άρεσαν και πριν τον ημιτελικό.Η Ουκρανια ηταν σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-η!! Goosebumps που λενε και στο χωριο μου
Ούτε εγώ είχα δώσει σημασία στο τραγούδι της Ελβετίας, αλλά χθες βράδυ ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε, ήταν τόσο άψογος σαν play back. Το δικό μας δε μου άρεσε, ούτε 10αδα δεν το βλέπω.Δεν ξερω γιατι αλλα δεν με "αγγιξε" καθολου αυτο το τραγουδι.
Κι εμενα μου αρεσε πολυ το performance του Nemo, οπως και το τραγουδι, δεν ηξερα καν οτι ειναι φαβορι, δεν ειχα ξανασχοληθει πριν απο χτες, και την συμμετοχη της Ελβετιας πραγματικα την ξεχωρισα. Οπως επισης μου αρεσε πολυ και η Δανια, κριμα που δεν προκριθηκε. Οσο για την συμπαθεστατη και ταλαντουχα Μαρινα, συμφωνω δεν ηταν αψογη, αν ομως ισχυει οτι ηταν αρρωστη, μπραβο της! Ελπιζω το Σαββατο να παει πολυ καλα!!Ούτε εγώ είχα δώσει σημασία στο τραγούδι της Ελβετίας, αλλά χθες βράδυ ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε, ήταν τόσο άψογος σαν play back. Το δικό μας δε μου άρεσε, ούτε 10αδα δεν το βλέπω.
Δηλαδή έπρεπε να υποστηρίξει τους μακελάρηδες που πριν μερικούς μήνες κατέβηκαν σα νεάντερταλ και έσφαξαν άοπλα παιδιά που χόρευαν και άκουγαν μουσική. Πάμε καλά;Φετος η eurovision λειτουργει ως πλυστρα του Ισραηλ.
Σωστα. Αν για παραδειγμα μια τρομοκρατικη οργανωση της Κυπρου σφαξει κοσμο στην κατεχομενη Κυπρο θα πρεπει η Τουρκια να προβει σε γενοκτονια των Κυπριων. ΛογικοΔηλαδή έπρεπε να υποστηρίξει τους μακελάρηδες που πριν μερικούς μήνες κατέβηκαν σα νεάντερταλ και έσφαξαν άοπλα παιδιά που χόρευαν και άκουγαν μουσική. Πάμε καλά;
H Τουρκία κατέχει ήδη το 1/3 της Κύπρου με πόλεμο. Δεν είδα την Βέλγικη τηλεόραση να δείχνειΑν για παραδειγμα μια τρομοκρατικη οργανωση της Κυπρου σφαξει κοσμο στην κατεχομενη Κυπρο θα πρεπει η Τουρκια να προβει σε γενοκτονια των Κυπριων.