• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Eurovision 2012 !!!!

mobile094

New Member
Εχουμε δημιουργήσει ένα καλό προηγούμενο στον Διαγωνισμό τα τελευταία 5-6 χρόνια. Απλά εύχομαι να μην το χαλάσουμε απο εδω και πέρα λόγω κρίσης. Το σίγουρο είναι ότι λόγω της κατάστασης μας θα τραβήξουμε τα βλέμματα πιο πολύ απο τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Απο τα υποψηφια τραγουδια που ακουστηκαν σημερα, δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα
Mα αυτες οι σαχλαμαρες της ΕΤ να μη δινουν τα ονοματα,μεχρι την αλλη εβδομαδα....δεν καταλαβα....
Σιγα ρε παιδια ...συνελθετε λιγο !!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Απο τα υποψηφια τραγουδια που ακουστηκαν σημερα, δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα
Mα αυτες οι σαχλαμαρες της ΕΤ να μη δινουν τα ονοματα,μεχρι την αλλη εβδομαδα....δεν καταλαβα....
Σιγα ρε παιδια ...συνελθετε λιγο !!
μια απο τα ιδια..ολο σαχλαμαρες η ερτ..πραγματικα!!

"οι φήμες θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου, τους Velvet Fire, τους Dora & Claydee Luppa και το συγκρότημα Playmokills να βρίσκονται πίσω από τα τέσσερα κομμάτια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, οι Playmokills δεν βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους. Το τέταρτο τραγούδι ερμηνεύει και πάλι ένα συγκρότημα, ωστόσο αυτό δεν είναι οι Playmokills" (www.yupi.gr)

μμ, το killer bee μου αρεσε καπως..
το μπουζουκο-ποπ aphrodisiac βεβαια ειναι καπως πιο γιουροβιζιονικο..αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι μ αρεσει..
δεν ξερω..εχω μπερδευτει..:roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ακουγεται οτι το Killer Bee εχει συνθεσει ο Χρηστος Δαντης .
Εγω παντως ελεγα οτι δε θα στελναμε στη Γιουροβιζιον..αργησαμε φετος ή ιδεα μου ειναι?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Το γουρούνι έχει γίνει έξαλλο. Από ροζουλί κατάντησε κόκκινο από το θυμό του. Καλά ξεκινήσατε θέμα για την Eurovision και δεν καλέσατε τον ειδικό;; Ευαγγελίααααααα ούτε ένα pm? Λοιπόν είστε πίσω από ενημέρωση καθώς σχεδόν οι μισές συμμετοχές έχουν ήδη ανακοινωθεί. Γενική εντύπωση: μαύρο χάλι. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχω άφθονη πηγή έμπνευσης για τα μελλοντικά μου show στο stage του τραβελστορις.
Με τοκακό χάλι που επικρατεί εκεί που οι eurofans προσβλέπουν είναι η σουηδική συμμετοχή, αν και η χώρα είναι σε μια διαδικασία προκριματικών ημιτελικών τελικών, κάτι σε super league δηλαδή, με την μαροκινής καταγωγής αοιδόν Loreen να κρατάει τo προβάδισμα στα προγνωστικά με τον ελληνικότατο τίτλο "Ευφορία" (Αφού εμείς τη γλώσσα μας δεν την τιμάμε)

Kαι από τον καταιγισμό της ως τώρα κακογουστιάς θα ξεχωρίσω την νορβηγική συμμετοχή. Ο νεαρός ερμηνευτής, βέρος Βίκινγκ από το Σιράζ του Ιράν, επάξια μπορεί να σταθεί στις αθηναϊκες πίστες (Σχόλιο: ε ρε βουρδουλιές που θα έτρωγε από τους μουλάδες στο Ιράν)

Mελωδικότατη η Σλοβενία σε συσκευασία μπομπονιέρας

και κλείνω (προς το παρόν) με την πολυαγαπημένη Ισλανδία, που εύχομαι κι ελπίζω να το τραγουδήσει στην γλώσσα των σάγκα...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ακουγεται οτι το Killer Bee εχει συνθεσει ο Χρηστος Δαντης .
Εγω παντως ελεγα οτι δε θα στελναμε στη Γιουροβιζιον..αργησαμε φετος ή ιδεα μου ειναι?
Μπα... δε νομιζω. Καθε χρονο τετοια εποχη βγαζουμε τραγουδι.

varioAthens

Member
Γουρουνακι, πως θα γινει τη βραδυα της eurovision να κλεισουμε καμια αιθουσα να παρακολουθησουμε ολοι οι φαν τον διαγωνισμο???

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συμφωνω ..συμφωνω .....και οι αντιθετοι...αποξωωω!!!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Nεώτερα από το ενημερωμένο γουρούνι για τους φαν τους διαγωνισμού:
Το Ηνωμένον Βασίλειον επέλεξε αοιδόν: το όνομα αυτού Engelbert Humperdinck, 76χρονος σήμερα, μεσουρανούσε στις δεκαετίες που μισοί από το φόρουμ ήταν αγέννητοι. Ομολογουμένως γνωστό όνομα παγκοσμίως -εμένα δε μ'αρέσει αυτό το είδος μουσικής- και φαίνεται πως το ΗΒ πάει να κάνει μια στροφή προς αλίευση ψήφων επιτροπών και νοσταλγών

Ελπίζω το ίδιο να πράξει και η μητέρα Ρωσία όπου στην τελική επιλογή του τραγουδιού συμμετέχουν κι οι Μπουρανόφκσιε Μπάμπουσκι (οι γιαγιάδες του Μπουράνοβο). Αν επιλεγούν;;; δαγκωτό!!!! :bleh:

Победа для матери России!!!!

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Πολυ προτοτυπα τραγουδια διαλεξαν η Ρωσία και η Αγγλια αλλα κατα τη γνωμη μου χωρις καμμια τυχη
Ισως σε ΚΑΠΗ να ειχαν περαση, αλλα ο παππους και οι κατα τα αλλα συμπαθητικες γιαγιαδες σε λαθος μερος πανε

Χασαμε το Cakenet stop !!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πολυ προτοτυπα τραγουδια διαλεξαν η Ρωσία και η Αγγλια αλλα κατα τη γνωμη μου χωρις καμμια τυχη
Ισως σε ΚΑΠΗ να ειχαν περαση, αλλα ο παππους και οι κατα τα αλλα συμπαθητικες γιαγιαδες σε λαθος μερος πανε
Χασαμε το Cakenet stop !!
Διορθώνω, δεν είναι το τραγούδι της Αγγλίας αυτό, αναμένεται τις επόμενες μέρες. Και η Ρωσία είναι σε φάση τελικού όπου συμμετέχουν οι συμπαθέστατες μπαμπουσκες και ο εν πολλοίς γνωστός Ντίμα Μπιλαν μαζί με τη Yulia μέλος των πρωην tatu

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα