tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Και 3 ποδια μη σου πω...Σα δε ντρεπεσαι........ Ζηλευεις τη Ντανα επειδη ειναι κορμαρα, φωναρα και εχει 3 μετρα ποδι !!
Φτου σου!
Και 3 ποδια μη σου πω...Σα δε ντρεπεσαι........ Ζηλευεις τη Ντανα επειδη ειναι κορμαρα, φωναρα και εχει 3 μετρα ποδι !!
Φτου σου!
μια απο τα ιδια..ολο σαχλαμαρες η ερτ..πραγματικα!!Απο τα υποψηφια τραγουδια που ακουστηκαν σημερα, δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα
Mα αυτες οι σαχλαμαρες της ΕΤ να μη δινουν τα ονοματα,μεχρι την αλλη εβδομαδα....δεν καταλαβα....
Σιγα ρε παιδια ...συνελθετε λιγο !!
Μπα... δε νομιζω. Καθε χρονο τετοια εποχη βγαζουμε τραγουδι.Ακουγεται οτι το Killer Bee εχει συνθεσει ο Χρηστος Δαντης .
Εγω παντως ελεγα οτι δε θα στελναμε στη Γιουροβιζιον..αργησαμε φετος ή ιδεα μου ειναι?
Διορθώνω, δεν είναι το τραγούδι της Αγγλίας αυτό, αναμένεται τις επόμενες μέρες. Και η Ρωσία είναι σε φάση τελικού όπου συμμετέχουν οι συμπαθέστατες μπαμπουσκες και ο εν πολλοίς γνωστός Ντίμα Μπιλαν μαζί με τη Yulia μέλος των πρωην tatuΠολυ προτοτυπα τραγουδια διαλεξαν η Ρωσία και η Αγγλια αλλα κατα τη γνωμη μου χωρις καμμια τυχη
Ισως σε ΚΑΠΗ να ειχαν περαση, αλλα ο παππους και οι κατα τα αλλα συμπαθητικες γιαγιαδες σε λαθος μερος πανε
Χασαμε το Cakenet stop !!