• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2008

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Τώρα αν εγώ γράψω ότι πρόκειται για ψευτο- ναζιάρικο (κακόφωνο) γατάκι και διασκεδάστρια ηλικιών Νηπιαγωγείου - Δημοτικού, που θα κάνει ισως καριέρα αφου και τοσοι άλλοι έκαναν,θα θεωρηθώ κακεντρεχής;
Καβαλα στ'αλογο με περικεφαλαια και γραβατα,πως να μην θεωρηθεις κακεντρεχης!!!:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Mήπως αναγνώρισες και το πρόσωπο του καβαλλάρη;

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εισαι άπαιχτος Δημήτρη:clap::clap::clap:
Απλά θεώρησα χρεος μου να τιμήσω μέρες που ΄ναι, τον άνθρωπο και ηγέτη, που κάνει το καρναβάλι επίκαιρο 365 μέρες το χρόνο.
Τον ανθρωπο με τα χιλια πρόσωπα:
Έχουμε και λέμε:
Ποδοσφαιριστής, πόντιος τραγουδιστής (με παραδοσιακή φορεσιά), λαϊκός τραγουδιστής, δοκιμαστής κοτόπουλου (τότε με τη γρίπη των πτηνών), αθλητής τραμπολίνο, πιλότος F1, βλάχος καβαλάρης (με παραδοσιακή φορεσιά και έφιππος), μάγειρας, δρομέας, ψάλτης, μπουγελωμένος, γιαουρτωμένος, φίλος του αστροναύτη, φίλος του Σβαρτζενέγκερ, φίλος του Ξανθόπουλου και παιδί του λαού Νο 2, ποδηλάτης με κράνος, μηχανόβιος χωρίς κράνος αλλά με κλήση, Άγιος Βασίλης και άλλα πολλά, ων ουκ έστιν αριθμός...
Από το greekmedianews η απαρίθμηση...

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Βαγγελη,εχεις καταλαβει οτι εδω και πολυ ωρα εχουμε μεινει δυο μας?Αντι να γραφουμε λοιπον,δεν με παιρνεις τηλεφωνο να τα πουμε!!!:haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αν ειναι να μιλήσουμε για Ψωμιάδη και Καλομοίρα, ναι, να:clap:ι:haha::haha:

Doug

Member
Τώρα αν εγώ γράψω ότι πρόκειται για ψευτο- ναζιάρικο (κακόφωνο) γατάκι και διασκεδάστρια ηλικιών Νηπιαγωγείου - Δημοτικού, που θα κάνει ισως καριέρα αφου και τοσοι άλλοι έκαναν,θα θεωρηθώ κακεντρεχής;
Βαγγέλη δεν σε παρεξηγεί κανένας, γούστα ειναι αυτά!:bleh:
Για φωνη το λεω και γω, δεν εχει! Εξαλλου δεν θα διασκέδαζα ποτέ ακούγοντας τα τραγουδια της!
Πεσμου ομως η Μπριτνει Σπιαρς τι παραπάνω εχει απο την Καλομοιρα?

Αν θες ποιότητα Μητροπάνος-Τερζής! Οι καλυτερες φωνες στην Ελλαδα!
Δεν μπορουμε να τους στειλουμε eurovision ομως!:)

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Βαγγέλη σε παρεξηγώ εγώ. Μου καταρρίπτεις τα δύο σύγχρονα σύμβολά μου :shocked:.

Το όνειρό μου είναι να δω στη Eurovivion την Καλομοίρα, με μπαλέτο τον Ψωμιάδη ντυμένο Ζορό.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Βαγγέλη σε παρεξηγώ εγώ. Μου καταρρίπτεις τα δύο σύγχρονα σύμβολά μου :shocked:.

Το όνειρό μου είναι να δω στη Eurovivion την Καλομοίρα, με μπαλέτο τον Ψωμιάδη ντυμένο Ζορό.
Καπως ετσι δηλαδη???:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εμ δεν ήσουν στο καρναβάλι της Κοζάνης.
Το όνειρό μου πλέον ειναι να δω την Καλομοιρα να τραγουδα στους "φανούς"
DOUG που ησουν δεν σε ειδα πουθενά. Φαινεται σε ξενύχτησε η χτεσινη γιορτη της νεολαίας

Doug

Member
Εμ δεν ήσουν στο καρναβάλι της Κοζάνης.
Το όνειρό μου πλέον ειναι να δω την Καλομοιρα να τραγουδα στους "φανούς"
DOUG που ησουν δεν σε ειδα πουθενά. Φαινεται σε ξενύχτησε η χτεσινη γιορτη της νεολαίας
Βαγγέλη εισαι απαιχτος!!:clap::haha:
Καλομοιρα 'επαιξε' παντως σε άρμα!
Οσο για μένα ασε με, ζω για πρωτη φορα στη ζωη μου ως "ελευθερο πουλι" και εχει & αυτό τη χάρη του τελικά!:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom