• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2008

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
εδω θελει να παει η θωδη του χρονου, αφου δεν προλαβε φετος... ημαρτον! βεβαια οπως ειπε ειναι ..για τα πανηγυρια...αρα μπορει και να κανει και τι θαυμα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ψηφιζω Θωδη για του χρονου με στιχο ιταλικο.:(

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Απόψε η Γερμανία επέλεξε το δικό της τραγουδι που θα την εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον 2008 στο Βελιγράδι:

Το τραγούδι με τον τίτλο Dissapear το ερμηνεύει το γυναικείο συγκρότημα No Angels

Μάλλον η Καλομοίρα μας με το νάζι της και τον μυστικό της συνδυασμό θα της εξαφανίσει...
:haha::D

Last edited by a moderator:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ωραιο ειναι φιλες μου αλλα το καλομοιρακι ειναι αστερι!!!!

spor_os

Administrator
Έχοντας δει αρκετές από τις φετινές συμμετοχές, πιστεύω ότι η Βουλγαρία φέτος έχει πολύ καλές πιθανότητες.
Το video-clip:
[AME]
και από ένα live:
[AME]

spor_os

Administrator
Και συνεχίζω με το μέχρι τώρα κιτς της διοργάνωσης (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις εκεί)

Doug

Member
ωραιο ειναι φιλες μου αλλα το καλομοιρακι ειναι αστερι!!!!
Βαρσαμια συμφωνω απόλυτα!
Εχει τετοιο σκερτσο η Καλομοίρα & τετοιο νάζι που θα κανει ολη την Ευρωπη να παραμιλάει!
Και οι χορευτες πολυ καλοι!!!
Κατα τη γνωμη μου και ισως φανω υπερβολικος η Ελλαδα ειναι πολυ μικρη για την Καλομοίρα! Φωνητικα μπορει να μην ειναι τόσο καλή αλλα εχει ολο το υπολοιπο πακετο για διεθνη καριέρα!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Η καλομοιρα doug ειναι αστερι!! μακαρι να κανει καριεραστο εξωτερικο! την εβλεπα απο το fame story και ειναι φαινομενο το κοριτσι!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τώρα αν εγώ γράψω ότι πρόκειται για ψευτο- ναζιάρικο (κακόφωνο) γατάκι και διασκεδάστρια ηλικιών Νηπιαγωγείου - Δημοτικού, που θα κάνει ισως καριέρα αφου και τοσοι άλλοι έκαναν,θα θεωρηθώ κακεντρεχής;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom