Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ!
Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με ένα ταξίδι στη Γαλλία που θέλω να κάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια διαδρομή ώστε να δω αρκετά μέρη ,καθώς δεν έχω ξαναεπισκεφτεί ούτε την Ιταλία ούτε τη Γαλλία! Ακόμη , θα ήθελα να μου πείτε προσεγγιστικά το κόστος του ταξιδίου,κύριως τα μεταφορικά (βενζίνη για παραδειγμα! έχω ενα αυτοκίνητο 1400 κυβικά εκατοστά αν αυτό βοηθάει ).
Καλωσόρισες.
Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο ταξίδι που σχεδιάζεις να πραγματοποιήσεις (μέρες, άτομα που μοιράζονται το κόστος κ.λ.π.)
Για Γαλλία-Ιταλία που ενδιαφέρεσαι καλύτερα να διαβάσεις ένα άλλο road trip που έχω περιγράψει. Στη αρχή φαίνεται η διαδρομή και στο τέλος το συνολικό κόστος. http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...9%EF%FD-%EA%E1%E9-%FC%F7%E9-%EC%FC%ED%EF.html
Σίγουρα υπάρχουν πολλά μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν με αντίστοιχες ιστορίες ή κατατοπιστικές απαντήσεις.
Αυτή είναι η τελευταία εικόνα του ταξιδιού.
Στην αρχή φαίνονται τα συνολικά χιλ. και οι ώρες οδήγησης.
Ακολουθεί η μέση ταχύτητα και η μέση κατανάλωση καυσίμου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αυτή τη διαδρομή.
Πληροφορίες για ταξίδια μπορείς να ρωτήσεις σε σχετικά topic ή ακόμη και να ανοίξεις νέο θέμα.
Κάνε πάντως μια αναζήτηση στο forum υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τους προορισμούς που ανέφερες.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού!