candyman
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου στην Ευρώπη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Ειρηνικού
τέλειες οι φωτό!
πως περνάτε εκεί πέρα??
πως περνάτε εκεί πέρα??
A εσεις θα πατε μονο Αγ Πετρουπολη ε?(Αφου ειναι 225).Νομίζω το ίδιο πρακτορείο είναι και σε εμάς. Σύνολο το ταξίδι πήγε 225 ευρώ. Τελικά η visa είναι 45, λάθος θυμόμουν 75.
Επίσης τον απρίλη θα πάω και σε ένα άλλο που λέγεται sea battle και είναι κρουαζίερα στην Βαλτική!
Ειναι τέλεια! Τώρα περνάμε την φάση που βαρεθήκαμε τα πάρτυ και το ποτό και ξεκινήσαμε τις εκδρομές εντός της Φινλανδίας!τέλειες οι φωτό!
πως περνάτε εκεί πέρα??
Ναι, μόνο αγια πετρούπολη θα πάμε. Εσείς είχατε πάει και αλλού?A εσεις θα πατε μονο Αγ Πετρουπολη ε?(Αφου ειναι 225).
Επισης αμα ειναι το ιδιο πρακτορειο,stantar θα εχεις ειτε τη Diana ειτε την Κatia συνοδο.Δωστους χαιρετισματα απο τον Αρη σε παρακαλω μην το ξεχασεις!!!
Το seabattle ειναι μια κρουαζιερα στη Βαλτικη προορισμένη για να πινεις τιποτα αλλο!Γενικα πλακα εχει παντως!
Ειχαμε παει και Μοσχα..!Μην τα ξεχασεις!Ναι, μόνο αγια πετρούπολη θα πάμε. Εσείς είχατε πάει και αλλού?
Αν είναι αυτές οι κοπέλες θα τους δώσω χαιρετίσματα, ευχαρίστως!
Τελικά δεν είχαμε καμία από τις δύο κοπέλες που μου είπες...A εσεις θα πατε μονο Αγ Πετρουπολη ε?(Αφου ειναι 225).
Επισης αμα ειναι το ιδιο πρακτορειο,stantar θα εχεις ειτε τη Diana ειτε την Κatia συνοδο.Δωστους χαιρετισματα απο τον Αρη σε παρακαλω μην το ξεχασεις!!!
Το seabattle ειναι μια κρουαζιερα στη Βαλτικη προορισμένη για να πινεις τιποτα αλλο!Γενικα πλακα εχει παντως!
Ελπιζω να περασατε πολυ ωραια,κατι που μαλλον ειναι stadar!Ισως οι κοπελες συνοδευουν μονο οσα πανε και Μοσχα αν και ξερω οτι η Diana ειναι απο την Αγ Πετρουπολη!Καλη συνεχεια!Τελικά δεν είχαμε καμία από τις δύο κοπέλες που μου είπες...
Ήταν μόνο μια κοπέλα που την έλεγαν Μαρία και όλοι οι υπόλοιποι ήταν άντρες. Δεν ήμασταν μαζί με το γκρουπ που θα πήγαινε και Μόσχα, μείναμε μαζί με κάτι άλλους φοιτητές από την lapenraanta (κάπως έτσι).
Πάντως την Diana την είδα στο fb σε μια φωτογραφία με την Μαρία που συνόδευε εμάς.
Τέλεια περάσαμε! Είναι απίστευτη η Αγία Πετρούπολη!Ελπιζω να περασατε πολυ ωραια,κατι που μαλλον ειναι stadar!Ισως οι κοπελες συνοδευουν μονο οσα πανε και Μοσχα αν και ξερω οτι η Diana ειναι απο την Αγ Πετρουπολη!Καλη συνεχεια!
ΥΓ: Την ειδα και εγω την φωτογραφια που λες στο fb!Και αλλη μια που ειναι μαζι με την Olga σε κατι παγους με το μαγιο !
Nαι ειχα παει αλλα οχι με το πρακτορείο,μονοι μας.Πανεμορφα!Εχω γραψει και ιστορια αλλωστε για εκει,ειναι αυτη:Τέλεια περάσαμε! Είναι απίστευτη η Αγία Πετρούπολη!
(ειδικά τα "ταξί" τους!!)
Ναι είναι στον "αρτικό κύκλο"αν θυμάμαι καλά...
Θέλω να πάω και εγώ εκεί!Είχες πάει??