kourkoumbini
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Lisboa :)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Λατινικής Αμερικής
Στην Ουγγαρία η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά. Οπότε δε θα χεις θέμα
Πήγα Εράσμους στην Ουγγαρία το 2003 στο Πετς (είναι νότια). Τα μαθήματα ήταν όλα στα αγγλικά οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα με τα ούγγρικα είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα, δεν μπορείς να τη συνδέσεις καθόλου με κάποια άλλη ώστε να διευκολυνθείς γιατί δε μοιάζει με καμία. Ίσως αν ξέρεις τούρκικα να σε βοηθήσουν. Επίσης για μένα ήταν δύσκολη και η προσφορά πολλών γραμμάτων γιατί εμείς δεν έχουμε παρόμοιους ήχους. Για τους Γερμανούς θυμάμαι ήταν πιο εύκολο. Αυτά τα ολίγα. Πάντως σαν χώρα είναι όμορφη, τότε ήταν και πολύ οικονομική και το καλύτερο: είναι στο κέντρο της Ευρώπης! Καλά να περάσεις όπου κι αν πας.Για το Budapest University of Technology & Economics έχει κανείς κάποια γνώμη; Ενδιαφέρομαι για Ιταλία,Ουγγαρία... Ξερω πολύ καλά αγγλικά,μαθαίνω και ιταλικά αυτή την περίοδο, αλλά στην Ουγγαρία φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να συννενοηθώ Αν και γενικά θα έλεγα ότι το'χω με τις γλώσσες,ίσως αντιμετωπίσω πρόβλημα στην αρχή... Επίσης,το καλό με την Ουγγαρία θα ήταν ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω όπου θέλω,επειδή είναι στην κεντρική Ευρώπη.. Τι πιστεύετε εσείς;
Kαι μένα Σαραγόσα -μάλλον, θα με πάρουν, αλλά για πρακτική! Ψάξε τα μαθήματα να βρεις αν υπάρχουν αντιστοιχίες!Ερασμους με πήραν στη Σαραγόσα.
Το σκέφτομαι αν θα πάω γιατί για κάποιο λόγο το γνωστικό αντικείμενο στο mail μου έλεγε "Mechanics and Metal work"(ιιιιχ!) και πρώτον δε μπορώ να βρω το τμήμα εκεί ( μάλλον οι μηχανολόγοι είναι) και δεύτερον δε ξέρω αν θα έχω κοινά μαθήματα.
Καλή μου επιτυχία!