Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καταρχήν μη γράφεις με κεφαλαία, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ (είναι σα να φωνάζεις!).ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.. ΠΑΡΙΣΙ (ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ-ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ) , ΙΣΠΑΝΙΑ( ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ(LAUSANNE)!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΜΟΛΟΓΩ..!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
Κατά δεύτερον και εν συντομία εγώ λέω να πας στην Ισπανία! Και τη γλώσσα θα βελτιώσεις (μη σου πω θα την τελειοποιήσεις) και είναι υπέροχη χώρα και ενδείκνυται και για erasmus. Παρίσι πανέμορφο αλλά ακριβό και πας κι όποτε θέλεις όπως λες κι εσύ. Λωζάννη καλή αλλά πανάκριβη και γενικά erasmus στην Ελβετία δε με εμπνέει και πολύ:xmas_mrgreen: Όλα αυτά τα λέω χωρίς να ξέρω τι παίζει με τα μαθήματα/πανεπιστήμια, λέω γνώμη μόνο γι ατις χώρες.
Καλή παρέα θα βρεις σίγουρα αν είσαι κι εσύ ανοικτή σε αυτό το θέμα και γενικά όλοι καλά περνάνε στο erasmus, μην ανησυχείς! Το αγόρι θα έρχεται να σε βλέπει, άντε θα έρθεις κι εσύ καμιά φορά πίσω, θα μιλάτε μέσω ίντερνετ, 5 μήνες είναι μόνο θα περάσουν:xmas_biggrin:
Μη χάσεις την ευκαιρία για erasmus:xmas_wink: