• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Emirates με 380 στην αθήνα

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Traveller said:
Σε διάδρομο προσγειώνεται όχι σε αεροδιάδρομο, αμάν πια!!

Προσγείωση μάλλον από 21L... απογείωση μάλλον 3R... Λάβετε θέσεις κατά Ζαγάνι μεριά...
Καλα φιλος! Λαθος μου :)
Στην μερια των MC Donalds δεν ειναι ο 03R/21L ?
thanks παντως.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλα φιλος! Λαθος μου :)
Στην μερια των MC Donalds δεν ειναι ο 03R/21L ?
thanks παντως.
Με βάση αυτό τον χάρτη ναι...
Τα MC Donalds είναι μετά τον έλεγχο εισιτηρίων; Μπορούμε να πάμε δηλαδή και σαν "επισκέπτες", χωρίς να πετάμε;

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Nikos1986 said:
Με βάση αυτό τον χάρτη ναι...
Τα MC Donalds είναι μετά τον έλεγχο εισιτηρίων; Μπορούμε να πάμε δηλαδή και σαν "επισκέπτες", χωρίς να πετάμε;
Τα μακ donalds ειναι στον πρωτο οροφο και φυσικα δεν περνας τον ελεγχο. Ειναι για τους επισκεπτες του αεροδρομιου και εχει θεα σχεδον ολον τον διαδρομο. Απλα δεν ακους τιποτα λογω της μονωσης :/

Traveller

Member
Final γιαυτούς που ίσως θέλουν να δουν την προσγείωση από κοντά... έρχεται τελικά από τον 3R και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει ξανά από τον ίδιο...

XRISTOS71

Member
Traveller said:
Final γιαυτούς που ίσως θέλουν να δουν την προσγείωση από κοντά... έρχεται τελικά από τον 3R και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει ξανά από τον ίδιο...
Και που το ξέρεις εσύ ;; είσαι εδώ και δεν σε βλέπω
χαχαχαχαχα

XRISTOS71

Member
Traveller said:
αναχώρηση απο 21 L με ελάχιστη καθυστέρηση

stratis

Member
αν πάρει η Vueling ή Ryanair πότε ίσως να ταξιδέψω με 380 (ποτέ δηλαδή)

η Turkish Airlines από IST, Ataturk για LAX, Los Angeles Intl υπολογίζω θα μου φάει 850e + την άνοιξη θα είναι ακριβότερα..για 6 ωρες δουλειά.!
και με τόσα χρήματα κάνω 1 μήνα interRail μαζί με το camping και κάρτες για μουσεία :p

thessaris

Member
αν πάρει η Vueling ή Ryanair πότε ίσως να ταξιδέψω με 380 (ποτέ δηλαδή)

η Turkish Airlines από IST, Ataturk για LAX, Los Angeles Intl υπολογίζω θα μου φάει 850e + την άνοιξη θα είναι ακριβότερα..για 6 ωρες δουλειά.!
και με τόσα χρήματα κάνω 1 μήνα interRail μαζί με το camping και κάρτες για μουσεία :p
Δεν έχει 380 η THY.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie