• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Egypt Air για BKK

GTS

Member
Lux h Turkish????? Me den ksero ego posa thanatifora ta teleutea xronia???
Μάλιστα......βάλε στο λογαριασμό και πως μπορεί να μην προσγειωθεί στο σωστό αεροδρόμιο έτσι?

Τώρα για πες μας, η Uzbekistan είναι καλύτερη δηλ.? Ένα σωρό αεροπλάνα πέφτουν....αν ψάξει κανείς θα βρει πολλές εταιρείες με ατυχήματα (British ανάμεσά τους, άσε τις αμερικάνικες...)

Λουξ την είπα από πλευράς υπηρεσιών κτλ....έχει 4* στο Skytrax και ψηφίστηκε η καλύτερη αεροπορική στην Ν. Ευρώπη). Η δική μας για σύγκριση, είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά....

Δείτε και αυτό

http://www.airsafe.com/events/airlines/thai.htm

και πείτε μας αν πρέπει να μη πετάμε και με Thai....

Δηλ. μας λέτε ότι η THY δεν είναι ασφαλής? Για να καταλάβουμε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
και πείτε μας αν πρέπει να μη πετάμε και με Thai....
κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. ουτε πιστευω οτι καποιο σαιτ ειναι τυφλοσουρτης. οι δεικτες βοηθουν ομως στην επιλογη. στο airsafe εχει τους χειροτερους στην Ευρωπη στα θανατηφόρα. sto skytrax τα παει καλά όπως και στις βαλίτσες (όχι στην ακρίβεια των πτήσεων AEA - Punctuality and Baggage Performance). Ενημερόνόμαστε, ανταλάσσουμε εμπειρίες και ο καθένας κρίνει και κάνει τις επιλογές του.
επειδή όμως έκαστος στο είδος του..ας μιλήσει ο γκουρού όταν γυρίσει.

GTS

Member
κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. ουτε πιστευω οτι καποιο σαιτ ειναι τυφλοσουρτης. οι δεικτες βοηθουν ομως στην επιλογη. στο airsafe εχει τους χειροτερους στην Ευρωπη στα θανατηφόρα. sto skytrax τα παει καλά όπως και στις βαλίτσες (όχι στην ακρίβεια των πτήσεων AEA - Punctuality and Baggage Performance). Ενημερόνόμαστε, ανταλάσσουμε εμπειρίες και ο καθένας κρίνει και κάνει τις επιλογές του.
επειδή όμως έκαστος στο είδος του..ας μιλήσει ο γκουρού όταν γυρίσει.
Σωστά αυτά που λες, αλλά λίγο καλύτερη και από τις χειρότερες εταιρείες σε θέματα ατυχημάτων είναι η Air France. Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να φοβάται να πετάξει μαζί της.

Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κοιτάμε μόνο τα θανατηφόρα....επειδή ένα ατύχημα δεν κατέληξε να έχει τόσους πολλούς θανάτους δε σημαίνει ότι είναι και ΟΚ και διαγράφεται από τη λίστα....

Δηλ. αν συμβεί ένα ατύχημα της Emirates (χτύπα ξύλο), τι θα σημαίνει αυτό? Ότι η εταιρεία είναι για τα μπάζα? Δε νομίζω, εκτός αν δαιμονοποιήσουμε το ανθρώπινο λάθος ή την χ-ψ αστοχία υλικού....

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
GTS υποθετω εχεις εξαντληση ολες τις αραβικες εταιριες και ψαχνεις γενικα οσες πανε ΒΚΚ?
Με την αιγυπτιακη τι τρεχει βρωμαει ποδαριλα?

Στη θεση σου θα πηγαινα με τη φτηνοτερη αραβικη.
Κοιταξες rj ?

GTS

Member
GTS υποθετω εχεις εξαντληση ολες τις αραβικες εταιριες και ψαχνεις γενικα οσες πανε ΒΚΚ?
Με την αιγυπτιακη τι τρεχει βρωμαει ποδαριλα?

Στη θεση σου θα πηγαινα με τη φτηνοτερη αραβικη.
Κοιταξες rj ?
Την κοίταξα και έχει καλή τιμή για ΒΚΚ, γύρω στα 660....οι αραβικές είναι πολύ πιο ακριβές για τότε που θέλω...

Traveller

Member
Αυτό ακριβώς λέω...Πάντα βεβαια σε λογικά πλαίσια μια και πιστεύω πως όλες οι εταιρίες είναι ασφαλείς...

Έκανες μια ερώτηση για τις Αιγυπτιακές και τις Τουρκικές και έλαβες μια ξεκάθαρη απάντηση... Αν φοβάσαι εσύ ή κάποιος άλλος τα αεροπλάνα καλό θα ήταν να μην πετάξει με κάποια από αυτές τις δύο εταιρίες... Οι Τουρκικές αερογραμμές έχουν τα τελευταία χρόνια μια σειρά από θανατηφόρα ατυχήματα και συνεπώς δεν αποτελούν πρότυπο ασφάλειας... όταν κοιτάζεις για ένα ατύχημα κοιτάς πάντα αν είναι θανατηφόρο και τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα... η ΑF είχε πρόσφατα ένα ατύχημα στην Αμερική... το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς, κάηκε τελείως αλλά πριν καεί μέσα σε δευτερόλεπτα πρόλαβε και εκκενώθηκε... αυτό πιστεύω λέει κάτι για την αφάλεια της ΑF... οι Τούρκοι στο πρόσφατο ατύχημα κατάφεραν να ρίξουν ένα καινούργιο αεροσκάφος σε ιδανικές συνθήκες ,οπότε η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις μεταξύ των δυο εταιριών αποτελεί ύβρη... Για τους Αιγύπτιους τι να σας πω... όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει...

Η Uzbekistan στο θέμα μας που κολλάει? Είπα εγώ ποτέ οτι η Uzbekistan είναι ασφαλέστερη από την Turkish? Το ότι έχω πετάξει μαζί της σημαίνει ότι είναι και πρότυπο ασφάλειας? Έχω πετάξει στο βίο μου με απίστευτα παρτάλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ασφαλή... απλά ψώνιο με τα ερείπια έχω...

Υ.Γ. Φιλική συμβουλή προς όλους... το SKYTRAX δεν είναι απόλυτα αντικειμενικό... τα όσα γράφονται εκεί κόβονται και ράβονται κατα το δοκούν...

GTS

Member
Αυτό ακριβώς λέω...Πάντα βεβαια σε λογικά πλαίσια μια και πιστεύω πως όλες οι εταιρίες είναι ασφαλείς...

Έκανες μια ερώτηση για τις Αιγυπτιακές και τις Τουρκικές και έλαβες μια ξεκάθαρη απάντηση... Αν φοβάσαι εσύ ή κάποιος άλλος τα αεροπλάνα καλό θα ήταν να μην πετάξει με κάποια από αυτές τις δύο εταιρίες... Οι Τουρκικές αερογραμμές έχουν τα τελευταία χρόνια μια σειρά από θανατηφόρα ατυχήματα και συνεπώς δεν αποτελούν πρότυπο ασφάλειας... όταν κοιτάζεις για ένα ατύχημα κοιτάς πάντα αν είναι θανατηφόρο και τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα... η ΑF είχε πρόσφατα ένα ατύχημα στην Αμερική... το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς, κάηκε τελείως αλλά πριν καεί μέσα σε δευτερόλεπτα πρόλαβε και εκκενώθηκε... αυτό πιστεύω λέει κάτι για την αφάλεια της ΑF... οι Τούρκοι στο πρόσφατο ατύχημα κατάφεραν να ρίξουν ένα καινούργιο αεροσκάφος σε ιδανικές συνθήκες ,οπότε η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις μεταξύ των δυο εταιριών αποτελεί ύβρη... Για τους Αιγύπτιους τι να σας πω... όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει...

Η Uzbekistan στο θέμα μας που κολλάει? Είπα εγώ ποτέ οτι η Uzbekistan είναι ασφαλέστερη από την Turkish? Το ότι έχω πετάξει μαζί της σημαίνει ότι είναι και πρότυπο ασφάλειας? Έχω πετάξει στο βίο μου με απίστευτα παρτάλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ασφαλή... απλά ψώνιο με τα ερείπια έχω...

Υ.Γ. Φιλική συμβουλή προς όλους... το SKYTRAX δεν είναι απόλυτα αντικειμενικό... τα όσα γράφονται εκεί κόβονται και ράβονται κατα το δοκούν...
Βρε γκουρού, ρωτάμε για να μάθουμε, ούτε ξέρουμε το αντικείμενο ούτε τίποτε. Εγώ προσωπικά πάντως δε φοβάμαι τα αεροπλάνα....εδώ θα πετάξουμε με Air Botswana σε λίγους μήνες.

Και όχι, για τους Αιγυπτίους δεν ήσουν ξεκάθαρος. Για τους Τούρκους ναι. Οπότε διαφώτισέ μας επιτέλους τι στο καλό έχουν στραβό οι Αιγύπτιοι ώστε να πάρουμε μια απόφαση. Έχεις προφανώς πετάξει μαζί τους οπότε ξέρεις καλύτερα. Γι'αυτό άλλωστε ρωτάω.....αν κρίνω ότι πρέπει να πετάξω με μία εταιρεία θα το κάνω. Δε θα νιώσω τρομοκρατημένος από την άποψή σου....ανάλογα την τιμή και βλέπουμε.

Για τους Ουζμπέκους ήσουν ξεκάθαρος.....σεβαστό και το βίτσιο σου, χρειαζόμαστε και τέτοια στη ζωή....

Όσο για το skytrax, Δ.Ξ.Δ.Α., αλλά φαίνεται σαν η μόνη πηγή της προκοπής...

Άσε που η Egypt κάνει το ταξίδι Οδύσσεια (και τα γουστάρω αυτά): ATH-CAI-BOM-KUL και τούμπαλιν).....

Traveller

Member
Άσε που η Egypt κάνει το ταξίδι Οδύσσεια (και τα γουστάρω αυτά): ATH-CAI-BOM-KUL και τούμπαλιν).....
Mα εδώ μιλάμε πραγματικά για υπερπαραγωγή!! ΚUL μέσω BOM με ΜS!!! Κτύπησες φλέβα χρυσού... Να υποθέσω οτι εκτός από το απαράμιλλο Αιγυπτιακό service θα έχεις την χαρά τύχη και ευτυχία να συνταξιδέψεις και με Ινδούς!!! 2 σε ένα!!

Για να σοβαρευτώ και λίγο... δεν έχει να κάνει όπως ξανάπα με την ασφάλεια... απλά η Egypt είναι κάτω του μετρίου σε όλα, ένα πράγμα σαν την Uzbekistan που λέγαμε παραπάνω συν το ότι ... άντε να το πω χωρίς να έχω καμιά ρατσιστική διάθεση... η εσάνς της ποδαρίλας, της ιδρωτίλας και των μπαχαρικών θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα... αν σε αυτά προσθέσεις και το διακριτικό άρωμα των Ινδών τότε πραγματικά μιάμε για jackpot!!

GTS

Member
Mα εδώ μιλάμε πραγματικά για υπερπαραγωγή!! ΚUL μέσω BOM με ΜS!!! Κτύπησες φλέβα χρυσού... Να υποθέσω οτι εκτός από το απαράμιλλο Αιγυπτιακό service θα έχεις την χαρά τύχη και ευτυχία να συνταξιδέψεις και με Ινδούς!!! 2 σε ένα!!

Για να σοβαρευτώ και λίγο... δεν έχει να κάνει όπως ξανάπα με την ασφάλεια... απλά η Egypt είναι κάτω του μετρίου σε όλα, ένα πράγμα σαν την Uzbekistan που λέγαμε παραπάνω συν το ότι ... άντε να το πω χωρίς να έχω καμιά ρατσιστική διάθεση... η εσάνς της ποδαρίλας, της ιδρωτίλας και των μπαχαρικών θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα... αν σε αυτά προσθέσεις και το διακριτικό άρωμα των Ινδών τότε πραγματικά μιάμε για jackpot!!
Στη ΒΟΜ είναι λέει technical stop για 1 ωρίτσα...τι στο καλό, θα γεμίσει με καύσιμα? Οπότε ίσως Ινδούς δεν θα έχουμε....γμτ!

Σοβαρό σε θέλω και καλά τα είπες...και ρατσιστή εγώ δε θα σε πω.....δε σε θέλω να διστάζεις, απλά.....πες το χριστιανέ μου (αν και το υποψιαζόμουνα) ότι θα έχουμε μυρωδιές απείρου κάλους....

3 επιλογές έχω:

1. Μέσω ΒΚΚ (θέλω στοπόβερ εκεί) 2. Μέσω KUL (έχω πάει) 3. Μέσω SIN (θέλω στοπόβερ και έχει και φτηνή πτήση για DPS με Jetstar Airways)

Μπλέξαμε....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στη ΒΟΜ είναι λέει technical stop για 1 ωρίτσα...τι στο καλό, θα γεμίσει με καύσιμα? Οπότε ίσως Ινδούς δεν θα έχουμε....γμτ!
Στο site λέει ότι η πτήση είναι με Airbus A330, οπότε μάλλον δεν εξηγείται η στάση για ανεφοδιασμό (αν μετράω καλά αποστάσεις και ranges). Ίσως να είναι γιατί οι Αιγύπτιοι δεν τη βγάζουν τόσες ώρες χωρίς τσιγάρο....:)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
... η εσάνς της ποδαρίλας, της ιδρωτίλας
Με λιγη φαντασια τα βρισκεις ολα:haha:δεν ελεγα τιποτα αλλο γμτ.:D
GTS πανω απο το καθισμα σου θα κατεβασεις τη μασκα οξυγονου και θα περνεις βαθειες ανασες,καντο εγκαιρως πριν την λυποθυμια.:haha::haha:
Εχε μαζι και ενα αρωματικο σπρευ με ανθισμενες μανολιες να ψεκαζεις την καμπινα.

Αν ταξιδεψεις και επιβιωσεις με την αιγυπτιακη θελουμε αναλυτικη κουναβο-ιστορια οπωσδηποτε στην επιστροφη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα