• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Egypt Air για BKK

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
επιλεξτε την πενταστερη qatar μεχρι την BKK. στην συνεχεια με την AIR ASIA..εγγυηση με τις καλυτερες τιμες και πολλα δρομολογα στην περιοχη....απλα να ξερετε οτι η AIR ASIA εχει βαρος αποσκευων τα 15 κιλα και για τα επιπλεον πληρωνεις στην επιβιβαση......επισης οτι παρεις εντος του αεροπλανου το πληρωνεις.....:D:D:D

varioAthens

Member
επιλεξτε την πενταστερη qatar μεχρι την BKK. στην συνεχεια με την AIR ASIA..εγγυηση με τις καλυτερες τιμες και πολλα δρομολογα στην περιοχη....απλα να ξερετε οτι η AIR ASIA εχει βαρος αποσκευων τα 15 κιλα και για τα επιπλεον πληρωνεις στην επιβιβαση......επισης οτι παρεις εντος του αεροπλανου το πληρωνεις.....:D:D:D

Συμφωνώ για την AIR ASIA! Τη χρησιμοποίησα τον Μάρτιο και έμεινα ευχαριστημένη! Και είναι πάμφθηνη!!!
Μία μικρή διόρθωση μόνο ως προς τον περιορισμό των κιλών, είναι 20!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ευχαριστώ ολους για όλα .η air asia δεν έχει απο siem reap για bgg,και θα κάνομε μιά μικρή αλλαγή να επιστρέψομε απο phnom penh.
το σύνολο βγαίνει για όλες τις πτήσεις περίπου 750.zuper!!!!
θα τα κλείσω αύριο.καλά ταξίδια να έχομε αδελφοί!!!!:p

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Προσωπικά θα προτιμούσα τα 750 Ευρώ της Emirates για Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντουμπάι, που πετάει και καθημερινά από Αθήνά (για Αύγουστο μιλάω πάντα).
Από εκεί σαφώς η συχνότητα πτήσεων και οι τιμές για Μπαλί είναι καλύτερες από ότι στη Μπανγκόγκ. Επιπλέον θα σε αφήνει παντελώς αδιάφορο η πολιτική κατάσταση της Ταϋλάνδης.
Από Κουάλα Λουμπούρ οι πτήσεις για Μπαλί είχαν και τιμές στα 50 Ευρώ με επιστροφή τον Αύγουστο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει πια αυτή η τιμή.
Στην Emirates μπορεί να κάνεις και προκράτηση εισιτηρίου αν πάρεις τηλέφωνο στα γραφεία τους στην Αθήνα.

Traveller

Member
Καλά τώρα, σοβαρά μιλάμε ότι για 50-80? υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα προτιμήσει την Egypt απο τις εταιρίες του κόλπου?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Δεν ξέρω για ποιες ημερομηνίες τον Αύγουστο μιλάει ο gts αλλά εκεί γύρω στην 1η Αυγούστου με 16 Αυγούστου που το έψαξα για Μπαλί, η Emirates ήταν η καλύτερη επιλογή αφού τόσο η Qatar όσο ην Singapore Airlines μου μίλησαν για λίστες αναμονής!!

GTS

Member
Δεν ξέρω για ποιες ημερομηνίες τον Αύγουστο μιλάει ο gts αλλά εκεί γύρω στην 1η Αυγούστου με 16 Αυγούστου που το έψαξα για Μπαλί, η Emirates ήταν η καλύτερη επιλογή αφού τόσο η Qatar όσο ην Singapore Airlines μου μίλησαν για λίστες αναμονής!!
Μιλάω για τέλη Ιουλίου και για διάρκεια ~15 ημερών....βρίσκω με Egypt 585 το ATH-KUL-ATH, δηλ. διαφορά τιμής από εμιράτα ~165 ευρώ.

Και ρωτάω όσους έχουν τιμήσει την Egypt, αξίζει ή όχι η "ταλαιπωρία"?

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
Αρνητικός και εγώ για Egypt...

GTS

Member
Τριγυρίζοντας στα φόρουμ των μανιακών με την αεροπλοϊα (όπου διαβάζεις κάθε απίθανη λεπτομέρεια), είδα μικτές κριτικές για την EgyptAir....590 είναι αυτά, τσάμπα για την εποχή που θα πάω.

Αλλά: δε μου πολυαρέσει να βρεθώ KUL σαν stopever, προτιμώ με 1000 BKK την οποία είδα φευγαλέα πέρισυ. Και βρίσκω πολύ καλή τιμή με Turkish (αυτή νομίζω είναι λουξ εταιρεία έτσι?) στα 640 ευρώ. Μέχρι στιγμής, αυτό το σενάριο με κερδίζει....

Δε συγκρατώ λεπτομέρειες με seat pitch και τέτοια, αλλά δε θυμάμαι να ήταν και πολύ άνετη η Emirates στην economy. Σε όλα τα υπόλοιπα βέβαια σούπερ....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Και βρίσκω πολύ καλή τιμή με Turkish (αυτή νομίζω είναι λουξ εταιρεία έτσι?) στα 640 ευρώ. Μέχρι στιγμής, αυτό το σενάριο με κερδίζει....
τη σκεφτόμουνα κι εγώ.
έχει καλές τιμές και βαθμολογία στο skytrax αλλά από δείκτες ασφαλείας..
Plane Crash News Plus Insights About Airline Safety and Airline Security

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie