vicky vaitsi
Member
paidia ταξιδευω με easyjet και θα εχω μονο χειραποσκευη. στο γυρισμοα απο βερολινο απο φαγωσιμα δεν μπορω να εχω κατι μεσα; σκεφτομουν καμια σοκολατα για τον μικρο μου τετοια πραγματα
Όχι, αφού μόνο σου γράφεις ''σε κάθε πτήση''.Παιδια καλημερα και Καλη Χρονια. 21 Φλεβαρη πεταμε για Λονδινο με Easyjet.
Δεν εχουμε αγορασει καποια επιπλεον βαλιτσα. Τωρα που παω και το κοιταω μηπως και βαλω καμια γιατι νομιζω πως οι διαστασεις της χειραποσκευης δεν θα μας φτασουν μου λεει το εξης:
Παραδοτέα αντικείμενα σε κάθε πτήση
Συνολικό βάρος όλων των αντικειμένων 20kg
Παραδιδόμενη αποσκευή
20kg Παραδοτέες αποσκευές 1 x 50,70 €
Συγγνώμη η τιμή είναι ΜΟΝΟ για το πήγαινε ?
Θα έχεις ανά πτήση μία χειραποσκευη στις διαστάσεις που σου λέει η εταιρεία και μία βαλίτσα των 20 κιλών που πλήρωσες εξτρά.Αυτο εδω τι εννοει ?
20kg Παραδοτέες αποσκευές 1 x 50,70 €
Οτι πρεπει να εχω ΜΟΝΟ 1 βαλιτσα εως 20kg σε καθε ταξιδι ? Γενικα η χειραποσκευη ειναι νορμαλ ? Επειδη δεν μπορω να υπολογίσω καλα τωρα...
Ευχαριστω.
Μια χειραποσκευή ανά άτομο.Θα έχεις ανά πτήση μία χειραποσκευη στις διαστάσεις που σου λέει η εταιρεία και μία βαλίτσα των 20 κιλών που πλήρωσες εξτρά.
Όχι, όλα μέσα, ούτε τις κλασσικές γυναικείες δεν επιτρέπουν.Καλησπέρα!Στις 28/2 πετάω για Αμβούργο με την easyjet..Θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από τη χειραποσκευή μου επιτρέπεται να έχω μαζί μου και μια τσάντα τύπου σχολική χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βάρος.Καλή χρονιά σε όλους.
Για να είμαστε ακριβεις εξαρταται απο το ναυλο που εχεις πληρωσει..οι ακριβοι, με εξτρα χωρο κλπ δικαιουνται και 2η χειραποσκευη, τυπου λαπτοπ κλπ.Όχι, όλα μέσα, ούτε τις κλασσικές γυναικείες δεν επιτρέπουν.