ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Η εταιρία μπορεί να πει ναι, άλλα ο υπάλληλος στον έλεγχο μετάλων θα σου πει ναι ή οχι. Κάτα 99% δε θα σε αφήσουν να μπεις, και στην θέση σου θα αγόραζα αποσκευή.
Μπορείς να προσθέσεις αποσκευή και αργότερα, ακόμα και κατά το check in από το easyjet.com. Μπαίνεις στη σελίδα της easyjet και από το ''Manage my booking'' προσθέτεις την αποσκευή που θέλεις. Επειδή γράφεις ότι τα εισιτήρια τα έκλεισε φίλος σου στη σελίδα του ''Manage my booking'' κλικάρεις εκεί που ρωτά ''Did you make the booking?'' στο ''No, Someone else made the booking""Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δηλώσω πως θέλω να πάρω βαλίτσα με την easyjet. Τα εισητήρια τα δήλωσε μέσω ίντερνετ ένας φίλος μου οπότε τωρα δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Τέλος επειδή θα ταξιδέψω Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να βγάλω διαβατήριο; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετη!!!
Καλησπέρα. Εφόσον έχεις κάνει κράτηση για εισιτήριο μετ' επιστροφής, η αποσκευή που έχεις προσθέσει είναι και για την επιστροφή. Αν είχες κάνει κράτηση μόνο για τον πηγαιμό, η αποσκευή θα ήταν μόνο για τον πηγαιμό και το ποσό που θα σε χρέωνε θα ήταν το μισό από αυτό που σε χρέωσαν τώρα.καλησπέρα!Εχω κλείσει 2 εισιτήρια για Λονδίνο και πρόσθεσα μια αποσκευή στην κράτηση, ξέρετε αν ισχύει και για την επιστροφή η πρέπει να προσθέσω και άλλη μία;