• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

EasyJet Easyjet - Παραδοτέα Βαλιτσα

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαιάμι,Λος Άντζελες,Χαβάη
εχεις κατι να μου προτεινεις? γιατι εχω προσεξει οτι ειναι πανακριβες! η dhl πχ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δεν εννοώ ταχυμεταφορά (courier), αλλά απλή μεταφορική εταιρεία. Υπάρχουν πολλές που μπορείς να ρωτήσεις και σίγουρα τα πράγματά σου δεν κινδυνεύουν να χαθούν.

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαιάμι,Λος Άντζελες,Χαβάη
δεν μπορω να βρω κατι στο ιντερνετ...θα ρωτησω ομως!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ψάξε για μεταφορικές εταιρείες που ασχολούνται με διεθνείς μεταφορές. Αυτές έχουν ιστοσελίδες, αλλά μπορείς να κάνεις αναζήτηση και στον αντίστοιχο χρυσό οδηγό της περιοχής που βρίσκεσαι. Σίγουρα θα βρεις αρκετές επιλογές.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
επισης θα εχω μια χειραποσκευη. αλλα θα εχω κ το τσαντακι μου που ειναι μικρο κ θα εχω μεσα λεφτα,κινητο κ κλειδια.μην μου πειτε οτι κ το τσαντακι μου που θα εχω κρεμασμενο πανω μου μετραει σαν χειραποσκευη..
Όταν ήρθα με easyjet από Λονδίνο/Gattwick είδα το εξής: Στο Νότιο Τέρμιναλ στο σημείο λίγο πριν τον ηλεκτρονικό έλεγχο των χειραποσκευών οι σεκιουριτάδες τόνιζαν να έχουμε μαζί μας 1 χειραποσκευή. Τότε, πολλοί βγάλαμε από τις σακούλες πράγματα και τα βάλαμε είτε στις τσέπες μας αλλά και μέσα στην χειραποσκευή, όσο χωρούσε. Όταν περάσαμε τον έλεγχο έγινε φυσικά το "έλα-να δεις" με τα ψώνια από τα καταστήματα του αεροδρομίου. Εγώ μπήκα μέσα στο αεροσκάφος με τη χειραποσκευή 25Χ45Χ56 (που είναι χωρίς όριο βάρους) και επιπλέον 3 (τρεις) πλαστικές τσάντες γεμάτες πράγματα (ψωνισμένα είτε στο αεροδρόμιο, είτε στην πόλη). Οι δε γυναίκες κρατάγανε ένα σωρό πράγματα αφού όλοι ψωνίζουν και από κάτιτις...

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όταν ήρθα με easyjet από Λονδίνο/Gattwick είδα το εξής: Στο Νότιο Τέρμιναλ στο σημείο λίγο πριν τον ηλεκτρονικό έλεγχο των χειραποσκευών οι σεκιουριτάδες τόνιζαν να έχουμε μαζί μας 1 χειραποσκευή. Τότε, πολλοί βγάλαμε από τις σακούλες πράγματα και τα βάλαμε είτε στις τσέπες μας αλλά και μέσα στην χειραποσκευή, όσο χωρούσε. Όταν περάσαμε τον έλεγχο έγινε φυσικά το "έλα-να δεις" με τα ψώνια από τα καταστήματα του αεροδρομίου. Εγώ μπήκα μέσα στο αεροσκάφος με τη χειραποσκευή 25Χ45Χ56 (που είναι χωρίς όριο βάρους) και επιπλέον 3 (τρεις) πλαστικές τσάντες γεμάτες πράγματα (ψωνισμένα είτε στο αεροδρόμιο, είτε στην πόλη). Οι δε γυναίκες κρατάγανε ένα σωρό πράγματα αφού όλοι ψωνίζουν και από κάτιτις...
Δεν σημαινει οτι επειδη ετυχε σε σενα αυτο, δεν γινεται ελεγχος πριν απο την εισοδο στο αεροπλανο. Αν εχει λιγο κοσμο δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανουν ελεγχο. Μου 'χει τυχει να δω να απαγορευουν χειραποσκευη που ηταν λιγο μεγαλυτερη απο ενα πορτοφολι.

adikoxameni η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινει ο ZephX ή αν ειναι πολυ μικρο φορα το και μεσα απο το παλτο.
Για τις αποσκευες δεν το συζητω μεταφορικη οπως σου ειπε η anny.

Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Τότε, πολλοί βγάλαμε από τις σακούλες πράγματα και τα βάλαμε είτε στις τσέπες μας αλλά και μέσα στην χειραποσκευή, όσο χωρούσε.
Εδώ που τα λέμε βέβαια, τι επιπλέον να χωρέσεις μέσα σε μια χειραποσκευή 25Χ45Χ56;;; :xmas_rolleyes: Υποτίθεται ότι έχεις τα πράγματά σου... χωράνε και ψώνια μέσα σε αυτές τις διαστάσεις;;; :xmas_rolleyes:

Όταν περάσαμε τον έλεγχο έγινε φυσικά το "έλα-να δεις" με τα ψώνια από τα καταστήματα του αεροδρομίου.
Ε, καλά αυτό ισχύει σε όλα τα αεροδρόμια και για όλες τις εταιρείες. Όταν πήγα Βερολίνο πριν λίγο καιρό με easyjet, το πρόβλημά μου ήταν να χωρέσω τα πράγματα που είχα αγοράσει από το Βερολίνο. Σιγά μην άφηνα να πάρω αυτά που ήθελα από τα λιγοστά καταστήματα του αεροδρομίου τα οποία πουλούσαν μόνο σοκολάτες, ποτά και τσιγάρα. Στο Βερολίνο τουλάχιστον το "έλα-να δεις" με τα ψώνια από τα καταστήματα του αεροδρομίου, δεν είδα να έγινε... ε, πόσες σοκολάτες πια να πάρεις;;;

Bahari

Member
επισης θα εχω μια χειραποσκευη. αλλα θα εχω κ το τσαντακι μου που ειναι μικρο κ θα εχω μεσα λεφτα,κινητο κ κλειδια.μην μου πειτε οτι κ το τσαντακι μου που θα εχω κρεμασμενο πανω μου μετραει σαν χειραποσκευη..
Αφού το τσαντάκι σου θα είναι μικρό, όπως λες, δε μπορείς να το βάλεις μέσα στη χειραποσκευή; Όπως έγραψα και πιο πάνω έβαλα τη τσάντα μου μέσα στη σακούλα με τα ψώνια που είχα και δεν είχα κανένα πρόβλημα αν και η τσάντα μου μετά βίας μπόρεσε να μπει στη σακούλα.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ε, καλά αυτό ισχύει σε όλα τα αεροδρόμια και για όλες τις εταιρείες. Όταν πήγα Βερολίνο πριν λίγο καιρό με easyjet, το πρόβλημά μου ήταν να χωρέσω τα πράγματα που είχα αγοράσει από το Βερολίνο. Σιγά μην άφηνα να πάρω αυτά που ήθελα από τα λιγοστά καταστήματα του αεροδρομίου τα οποία πουλούσαν μόνο σοκολάτες, ποτά και τσιγάρα. Στο Βερολίνο τουλάχιστον το "έλα-να δεις" με τα ψώνια από τα καταστήματα του αεροδρομίου, δεν είδα να έγινε... ε, πόσες σοκολάτες πια να πάρεις;;;
Καλά μην φανταστείς...και ειδικά στο νότιο τερματικό του LGW δεν έχει σχεδόν τίποτα αξιόλογο και σίγουρα κάτι φτηνότερο ή που δεν θα βρείς στην Ελλάδα.

Εγώ τόσα χρόνια που πετάω το έλα να δείς με τα ψώνια του αεροδρομίου δεν το έχω δεί ποτέ και πουθενά. Βέβαια ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν πετάω σχεδών ποτέ με λόκο? Δεν ξέρω!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλά μην φανταστείς...και ειδικά στο νότιο τερματικό του LGW δεν έχει σχεδόν τίποτα αξιόλογο και σίγουρα κάτι φτηνότερο ή που δεν θα βρείς στην Ελλάδα.
Γιατι; μπορει να παρει σουβενιρ απο τα Harrods (μιας και δεν προλαβαινει τα κανονικα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom