• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Eυρωπαικο φις camping

nikosfp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Κυριοι καλημερα σας.Ενδειαφερομαι να αγορασω το καλωδιο που στην μια ακρη του ειναι το φις που εχουν τα ευρωπαικα campings (συγνωμη αλλα δεν ξερω πως λεγεται),αυτο με τις τρεις καθετες επαφες,οπου περνουμε ρευμα απο αυτα και στην αλλη ακρη βγαινει σε σουκο φις για να συνδεσω διαφορες ηλεκτρικες συσκευες.Αν καταλαβε καποιος πιο εννοω,θα τον παρακαλουσα να μου υποδειξει πως λεγεται και που θα το βρω στην Ελλαδα.Ευχαριστω εκ των προτερων

george diver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
Κυριοι καλημερα σας.Ενδειαφερομαι να αγορασω το καλωδιο που στην μια ακρη του ειναι το φις που εχουν τα ευρωπαικα campings (συγνωμη αλλα δεν ξερω πως λεγεται),αυτο με τις τρεις καθετες επαφες,οπου περνουμε ρευμα απο αυτα και στην αλλη ακρη βγαινει σε σουκο φις για να συνδεσω διαφορες ηλεκτρικες συσκευες.Αν καταλαβε καποιος πιο εννοω,θα τον παρακαλουσα να μου υποδειξει πως λεγεται και που θα το βρω στην Ελλαδα.Ευχαριστω εκ των προτερων
Το εχω ψαξει και εγω αλλα δεν εβγαλα ακρη. μεγαλη βλακεια μου περυσι που ειχα παει καμπινγκ στην σικελια δεν πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρικα να παρω 2 φις και να φτιαξω εγω μονος μου καλωδιο. αν βγαλεις ακρη εδω ελλαδα πες μας να ξερουμε.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Αν κατάλαβα καλά εννοείες τον αντάπτορα (adaptor). Συνήθως όλα τα κάμπινγκ διαθέτουν στην ρεσεψιόν, τον οποίο τον δίνουν για όσες ημέρες θα μείνεις εκεί δωρεάν.
Από κει και πέρα συνήθως σε μαγαζιά με έιδη κάμπινγκ, τροχόσπιτα κ.τ.λ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.516
Νεότερο μέλος
Travelena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom