• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eρωτηση για κρατηση σε ξενοδοχειο

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Να κανω μια ερωτηση,περισσοτερο τυπικης φυσεως.
Εκανα την κρατηση σε ξενοδοχειο του Μοναχου με την καρτα,που εχει η συζυγος μου στο ονομα της.
Εκλεισα ενα δικλινο.Εκει ομως που λεει ονομα ''επισκεπτη -φιλοξενουμενου'',ξαναεγραψα το ονομα της,θεωρωντας αυτο πιο σωστο,αφου η καρτα ειναι στο ονομα της.Απο κατω βεβαια λεει οτι ειναι για 2 ατομα.
Το ξενοδοχειο ομως δεν πρεπει να ξερει και το δικο μου ονομα?Στη φορμα επιβεβαιωσης δεν υπαρχει πουθενα το ονομα μου.Μηπως να κανω τροποποιηση στην κρατηση μου?
Iσως φαινεται λιγο παιδικη η ερωτηση αλλα θα εκτιμουσα την απαντηση.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Είμαι αυτή τη στιγμή σε πανσιόν στην Τρανσυλβανία. Κάναμε και εμείς το ίδιο λάθος και στις 3 κρατήσεις που κάναμε μέσω booking για διαφορετικά ξενοδοχεία για τη διαμονή μας στην χώρα. Δεν μας ρώτησε κανείς το συγκεκριμένο. Aλοίμονο, τα χρήματα ενδιαφέρονται να πάρουν, μην ανησυχείς καθόλου. Ούτε καν θα το προσέξουν.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κι εγώ όταν κλείνω (μόνο από booking.com είναι η εμπειρία μου) ένα όνομα βγαίνει ως όνομα επισκέπτη και απλά αναφέρεται και το είδος του δωματίου (δίκλινο,τρίκλινο κλπ) παρακάτω. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω.

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Δεν χρειάζονται τα ονόματα όλων των επισκεπτών.Και εγώ πάντα ένα όνομα δίνω.Δε θα έχεις κανένα προβλημα όπως ήδη σου είπαν και πιο πανω.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μην ανησυχείς. Το ξενοδοχείο ενδιαφερεται για το όνομα που έχει γίνει η κράτηση και για το τύπο του δωματίου (1,2,3κλινο κλπ)
Φτάνετε στην ρεσεψιον λέτε το όνομα που έχετε κάνει τη κράτηση κι αυτό είν'όλο. Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ευχαριστω ολους σας για τις πληροφοριες!Και μια και το συζηταμε,αλλη μια ερωτηση!Θα φτασουμε αργα βραδυ στο ξενοδοχειο.Να τους στειλω καποια στιγμη e-mail,οτι θα φτασoυμε αργα?Παντως στην ιστοσελιδα του ξενοδοχειου δε λεει τιποτα για καθυστερημενο check in.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ευχαριστω ολους σας για τις πληροφοριες!Και μια και το συζηταμε,αλλη μια ερωτηση!Θα φτασουμε αργα βραδυ στο ξενοδοχειο.Να τους στειλω καποια στιγμη e-mail,οτι θα φτασoυμε αργα?Παντως στην ιστοσελιδα του ξενοδοχειου δε λεει τιποτα για καθυστερημενο check in.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αν έχετε προπληρώσει το δωμάτιο. Τους είναι αδιάφορο αν εμφανιστείτε καν ή όχι (αυτοί θα πληρωθούν). Αν τώρα απλώς έχετε κάνει κράτηση, αν και δεν τίθεται θέμα, μπορείς για τυπικούς λόγους να τους ειδοποιήσεις ότι φτάνεις αργά. Προσωπικά το κάνω πάντα για να είμαι εντάξει

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Πρωτα πρωτα να πω οτι εχω κλεισει αρχες Ιουλιου.
Εκανα κρατηση με χρεωστικη VISA(εχω βαλει καποια χρηματα μεσα,δεν γραφει debit ουτε electron) αλλα ουσιαστικα ειναι σαν προπληρωμενη.καρτα.
Δεν εχω προπληρωσει τιποτα,αλλο θεμα,αν στην πορεια μου πουν κατι αλλο.
Η πτηση φτανει 20.45 το βραδυ,οποτε στο ξενοδοχειο θα φτασω κατα τις 10,υποθετω.
Ποτε να τους ειδοποιησω,εκεινες τις μερες?

fotast

Member
Πρωτα πρωτα να πω οτι εχω κλεισει αρχες Ιουλιου.
Εκανα κρατηση με χρεωστικη VISA(εχω βαλει καποια χρηματα μεσα,δεν γραφει debit ουτε electron) αλλα ουσιαστικα ειναι σαν προπληρωμενη.καρτα.
Δεν εχω προπληρωσει τιποτα,αλλο θεμα,αν στην πορεια μου πουν κατι αλλο.
Η πτηση φτανει 20.45 το βραδυ,οποτε στο ξενοδοχειο θα φτασω κατα τις 10,υποθετω.
Ποτε να τους ειδοποιησω,εκεινες τις μερες?
Συνήθως στις περισσότερες φόρμες έχει επιλογή late arrival/late check-in(μετά τίς 18.00).Αν δεν ειχε στειλε ενα e-mail 2-3 μέρες πρίν.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δεν ειχε τιποτα.Το ειχα δει σε αλλο ξενοδοχειο αλλα σε αυτο (Europaischer Hof) που εκλεισα, δεν ειχε.Παντως οταν εκλεισα το ξενοδοχειο δεν το εκλεισα με γνωμονα αν ελεγε για late arrival/late check-in(μετά τίς 18.00).Ευχαριστω.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Παιδια τα φωτα σας!

Το ξενοδοχειο που εκλεισα,μου εστειλε δικη του (!) επιβεβαιωση κρατησης σε μορφη pdf, 2 φορες,την 1η υπηρχαν λαθη στο ονομα μου και στην τιμη.

Αυτο που μου εστειλαν,λεει

''Thank you for the interest you have shown in the Best Western Premier Carrefour de l'Europe.

We are pleased to confirm the
following reservation:

Arrival Date
Departure Date
Number of Rooms
Confirmation Number
Number of Persons 2

These prices are inclusive VAT, service and buffet breakfast.

Το πολυ παραξενο ειναι το ακολουθο.
:
Please confirm the following information and return this fax duly signed for agreement.
Please guarantee by:
Credit Card : .................................................. .............................................Exp : ........../.........
CVC-code : _ _ _ (3 digit code)
Please note that without credit card number + expiring date, we can not guarantee your reservation
Signature guest:

-------------

Γιατι μου εστειλαν δικη τους φορμα σε μορφη pdf,με διαφορετικο,δικο τους αριθμο κρατησης, αφου εχω ηδη την επιβεβαιωση απο τη μηχανη αναζητησης;

Δεν τα εχουν τα στοιχεια της καρτας μου;Γιατι μου αφηνουν κενο για συμπληρωση;

Ειναι εγγυημενη η κρατηση ή οχι;
'Η αυτο το στελνουν,ωστε να το συμπληρωσω εκει;

Παντως στην αρχη του e-mail που μου εστειλαν,λενε ''Here, you will find attached your reservation.''

Εχω στειλει κι αλλο μηνυμα αλλα ακομα δε μου απαντησαν.

Τι λετε;

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος