5 Ιουλίου 2010 #1 L laki Member Μηνύματα 138 Likes 17 Επόμενο Ταξίδι Παρισιιιιιι........ Ταξίδι-Όνειρο Ολη η Γη,μπορω;;;; Παιδια επειδη ειμαι ασχετη απο Αθηνα μπορει να μου πει καποιος αν στις 3 το βραδυ υπαρχουν συγκοινωνιες??Επιστρεφουμε τοτε απο Λονδινο κ δεν λεει να δωσουμε ενα σωρο λεφτα σε ταξι.. Thanks!
Παιδια επειδη ειμαι ασχετη απο Αθηνα μπορει να μου πει καποιος αν στις 3 το βραδυ υπαρχουν συγκοινωνιες??Επιστρεφουμε τοτε απο Λονδινο κ δεν λεει να δωσουμε ενα σωρο λεφτα σε ταξι.. Thanks!
5 Ιουλίου 2010 #2 SkullFlower Member Μηνύματα 518 Likes 97 Επόμενο Ταξίδι Barcelona- Perpignan Ταξίδι-Όνειρο Peru εδώ έχει τις πληροφορίες που θέλεις. έβαλα αεροδρομίο-σύνταγμα. δες και τις άλλες διαδρομές με Χ μπροστά μήπως σε βολεύουν καλύτερα.
εδώ έχει τις πληροφορίες που θέλεις. έβαλα αεροδρομίο-σύνταγμα. δες και τις άλλες διαδρομές με Χ μπροστά μήπως σε βολεύουν καλύτερα.
5 Ιουλίου 2010 #3 L laki Member Μηνύματα 138 Likes 17 Επόμενο Ταξίδι Παρισιιιιιι........ Ταξίδι-Όνειρο Ολη η Γη,μπορω;;;; αα οκ ευχαριστω...κ κατι χαζο εντελως τα 00, 15 και τα λοιπα ειναι οτι περναει π.χ. 3:00 κ μετα 3:15 κ παει λεγοντας?
αα οκ ευχαριστω...κ κατι χαζο εντελως τα 00, 15 και τα λοιπα ειναι οτι περναει π.χ. 3:00 κ μετα 3:15 κ παει λεγοντας?
5 Ιουλίου 2010 #4 SkullFlower Member Μηνύματα 518 Likes 97 Επόμενο Ταξίδι Barcelona- Perpignan Ταξίδι-Όνειρο Peru ε ναι... :/
5 Ιουλίου 2010 #5 L laki Member Μηνύματα 138 Likes 17 Επόμενο Ταξίδι Παρισιιιιιι........ Ταξίδι-Όνειρο Ολη η Γη,μπορω;;;; ok ok....thanks κ παλι!!!!!!