• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Dubai

Antonis Dan

New Member
Καλημέρα!
Είμαι στο Dubai και σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου.
Ήρθαμε με group για καλύτερες τιμές στις πτήσεις και ξενοδοχείο, Emirates και ξενοδοχείο το Sheraton Grand Hotel.
Το ξενοδοχείο 5στερο, κοντά στις περισσότερες δραστηριότητες, τεράστια καθαρά δωμάτια, πολύ ωραίοι και πλούσιοι μπουφέδες για πρωινό κι αν θες με επιβάρυνση, γεύμα και δείπνο.
Ωραίο το Safari Dessert.
Η βόλτα στο Dubai Marine και στο Mall.
Πολύ ενδιαφέρουσα η μονοήμερη στο Abu Dhabi και στο τζαμί.
Όλα πολύ ωραία αλλά ένα έχω να πω.
Μην πάτε ποτέ στο Dubai μετά το τέλος Μαρτίου.
Η ζέστη είναι ανυπόφορη, με την εναλλαγή ζέστης και aircondition μπορεί να την αρπάξεις άσχημα.
Η ζέστη σε καθηλώνει, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς το ταξίδι.
Όσο κι αν είναι χαμηλότερες οι τιμές μετά τον Μάρτιο, καλύτερα πήγαινε κάπου αλλού.
Για το καλοκαίρι Ιούνιο-Σεπτεμβριο δεν το συζητάμε...
Η θερμοκρασία φτάνει τους 55 βαθμούς κελσίου και πραγματικά δεν είναι να ξεμυτας από τον κλιματισμό.
Αυτά από μένα, προσοχή μεγάλη πότε θα πάτε.

phillouka

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες & Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλημέρα!
Είμαι στο Dubai και σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου.
Ήρθαμε με group για καλύτερες τιμές στις πτήσεις και ξενοδοχείο, Emirates και ξενοδοχείο το Sheraton Grand Hotel.
Το ξενοδοχείο 5στερο, κοντά στις περισσότερες δραστηριότητες, τεράστια καθαρά δωμάτια, πολύ ωραίοι και πλούσιοι μπουφέδες για πρωινό κι αν θες με επιβάρυνση, γεύμα και δείπνο.
Ωραίο το Safari Dessert.
Η βόλτα στο Dubai Marine και στο Mall.
Πολύ ενδιαφέρουσα η μονοήμερη στο Abu Dhabi και στο τζαμί.
Όλα πολύ ωραία αλλά ένα έχω να πω.
Μην πάτε ποτέ στο Dubai μετά το τέλος Μαρτίου.
Η ζέστη είναι ανυπόφορη, με την εναλλαγή ζέστης και aircondition μπορεί να την αρπάξεις άσχημα.
Η ζέστη σε καθηλώνει, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς το ταξίδι.
Όσο κι αν είναι χαμηλότερες οι τιμές μετά τον Μάρτιο, καλύτερα πήγαινε κάπου αλλού.
Για το καλοκαίρι Ιούνιο-Σεπτεμβριο δεν το συζητάμε...
Η θερμοκρασία φτάνει τους 55 βαθμούς κελσίου και πραγματικά δεν είναι να ξεμυτας από τον κλιματισμό.
Αυτά από μένα, προσοχή μεγάλη πότε θα πάτε.
έχω πάει 16/8 θα σέβεσαι χαχαχα
( λιποθύμησε η μητέρα μου έξω απ' το ξενοδοχείο και τρέχαμε, έγραφε 52 βαθμούς..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom