Εγώ σας ευχαριστώ!Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να μπορέσετε να κάνετε τα ταξίδια που ονειρεύεστε!
Υπέροχη αφήγηση με υπέροχες φωτογραφίες, ιδίως αυτές στην παραλία και στο βυθό. Σ΄ευχαριστούμε πολύ.
Αυτές οι εικόνες που παίρνεις μαζί σου, είναι συγκλονιστικές !
thank u !Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές ιστορίες - Ασία
Σε ευχαριστώ πολύ !Βαριούνται όσοι κλείνουν για μια εβδομάδα στις Μαλδίβες και δεν κάνουν τίποτα είτε γιατί φοβούνται (ναι το'χω ακούσει και αυτό), είτε γιατί δεν είναι του σνόρκελ και των καταδύσεων. Ωραιότατα τα νησάκια δε λέω, αλλά πόσο να βλέπεις και να γυρνάς το ίδιο και το ίδιο μέρος! Εδώ που τα λέμε, το χαιλάιτ της χώρας είναι οι ύφαλοι και αν δεν κάνεις και τρεις εκδρομές όπως κάνατε εσείς, λογικό να βαρεθείς.
Θέλω να πω οτι δεν είναι για όλους οι Μαλδίβες. Εσάς σας ταίριαξε μια χαρά πάντως.
Ωραία αφήγηση, δεν κούρασες καθόλου και οι φωτο σούπερ- ειδικά αυτή στην κούνια
Τώρα που το λες...εάν και συναντήσαμε Έλληνες στο νησί, δεν έτυχε να δούμε κάποιον στις δραστηριότητες!
Συμφωνώ μαζί σου για αυτό και είπα νωρίτερα ότι εάν δεν το έχει κάποιος με τη θάλασσα (δεν εννοώ δεξιότητες αλλά το πάθος), καλύτερα να μην πάει εκεί γιατί θα χάσει όλες αυτές τις εικόνες και το πιθανότερο είναι να φύγει με λάθος εντυπώσεις!
Τις δραστηριότητες, το θέμα είναι να θες να τις κάνεις πραγματικά και όχι για να μην βαρεθείς ! Εγώ τις θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της επίσκεψης εκεί.
Η αλήθεια είναι επίσης ότι νησί με νησί και resort διαφέρουν.
Όχι προς την άποψη φυσικής ομορφιάς, αλλά και εμείς εάν μέναμε σε ένα νησάκι 500 μέτρων δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν.
Για αυτό και το είχα ψάξει τόσο πολύ και όλο διάβαζα reviews για τα ξενοδοχεία που μου άρεσαν.
Πάντως εγώ καθόμουν άνετα άλλη μια εβδομάδα (και το λέει ένας άνθρωπος που μετατρέπεται σε Indiana Jones στις διακοπές του!)
To Sun Island πάντως αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή!
Last edited by a moderator: