Κλεοπάτρα σε ευχαριστώ πάρα πολύΝα ζησετε ευτυχισμενοι!!!
Σε ευχαριστουμε για τις λεπτομερεις αναφορες ..γιατι μας μεταφερεις πολυτιμες πληροφοριες για αυτα τα island resorts.
Nα ρωτησω ,αν επιτρεπεται ,ποσο σας πηγε το πακετο ?Θελω να δω που κυμαινονται οι τιμες τη σημερον ημερα.
Επειδή άργησα να πάω γαμήλιο και γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η επιλογή του προορισμού, προσπαθώ να είμαι περιγραφική όσο χρειάζεται, θίγοντας τα σημεία που θα ήθελα και εγώ να γνωρίζω πριν ταξιδέψω κάπου -και το travelstories με βοήθησε και εμένα αρκετά στην επιλογή-.
Πριν σου πω πόσο μας πήγε το πακέτο, θέλω να σου γνωστοποιήσω κάποιους παράγοντες που καθορίζουν σημαντικά την τιμή, ανάλογα με το τι θα επιλέξει το κάθε ζευγάρι:
- Καταρχάς παίζει ρόλο το νησί και το resort που θα επιλέξεις (υπάρχουν και ακριβότερα και φθηνότερα σίγουρα). Π.χ. εάν διαλέξεις ένα αρκετά μικρό νησί θα έχει πολύ πιο λίγες επιλογές και ενδεχομένως να χαλάσεις περισσότερα χρήματα (το Sun Island είναι μια αξιοπρεπής επιλογή -και αρκετά μεγάλο για να μην βαρεθείς- με range τιμών για όλες τις απαιτήσεις). Οι Μαλδίβες αποτελούνται από 1200 νησιά εκ των οποίων τα 200 κατοικούνται, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει (μην περιμένεις κανένα ταξιδιωτικό γραφείο να διαλέξει για εσένα, πρέπει εσύ να επιλέξεις).
- Δεύτερον ο μήνας που θα πας αλλάζει δραματικά τις τιμές (ο χειμώνας μας είναι το καλοκαίρι τους και είναι πανάκριβα-ο Σεπτέμβριος είναι πολύ καλή επιλογή σε τιμές)
- Τρίτον, η διαμονή σε water villas θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω. Εμείς δε ζηλέψαμε τίποτα στο beach bangalow (διαλέξαμε βέβαια το πιο ακριβό από τα bungalows)
- Τέταρτον και σημαντικότερον τα αεροπορικά και η αεροπορική εταιρεία καθορίζει το υψηλότερο ποσοστό του budget σου (εμείς επιλέξαμε Qatar αντί Emirates και ψάξαμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εντός Σεπτεμβρίου). Όπως με κάθε ταξίδι, όσο πιο νωρίς τα κλείσεις τόσο το καλύτερο.
- Έχε υπόψη σου ότι στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και φόροι αεροδρομίου, οι οποίοι είναι 240 ευρώ ανά άτομο, εκτός από τα αεροπορικά.
- Τέλος είναι σχεδόν απαραίτητο να συμπεριλάβεις στο πακέτο την ημιδιατροφή.
Βέβαια όλα τα παραπάνω που σου παρέθεσα, επηρεάζουν σημαντικά τη συνολική τιμή του πακέτου.
p.s.ανάμεσα σε άλλους εξωτικούς προορισμούς όπου το budget ήταν απλησίαστο -όπως Χαβάη, Bora Bora και Σευχέλλες-, οι Μαλδίβες με τα τόσα resort σου προσφέρουν όλα τα range τιμών και με το κατάλληλο ψάξιμο θα βρεις το κατάλληλο για εσένα.
Ότι άλλο χρειαστείς στη διάθεσή σου !
Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι !!!να πω και εγώ ότι σε παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον.
Last edited by a moderator: