ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
όχι με αεροπλάνο, άλλα δε θα έλεγα όχι, για μια Βαγδάτη
Θανάση, αν δεν έχεις άκρες εκεί μάλλον τζάμπα το ψάχνεις. Νομίζω ότι χρειάζεται και πρόσκληση. Αν καταφέρεις και βρεις άκρη, πάντως, η περιοχή έχει πράγματα να κάνεις και να δεις που άνετα θα σου γεμίσουν μια βδομάδα. Και δεν έχει καμμία σχέση η κατάσταση που επικρατεί εκεί με αυτήν στο νότο.όχι με αεροπλάνο, άλλα δε θα έλεγα όχι, για μια Βαγδάτη
Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί.Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.