• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Costiera Amalfitana - Praiano, Positano, Amalfi

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αυτα που έχουν γραφτεί κατα καιρούς στο φόρουμ

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτα που έχουν γραφτεί κατα καιρούς στο φόρουμ
Ε για πες τα, ειναι κ απορια δικη μου...για Κοστιερα πρεπει να εχουν γραφει ελαχιστα. Νομιζω ειχα γραψει μια φορα το Vincenzo στο Positano. Πάντως οι τιμες ειναι στα υψη να ξερεις, καμμια σχεση με Ναπολη..δεν παιρνεις ενα πανερακι για την εκδρομη?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
βασικα ψάχνω για ενα εστιατοριο για την Κυριακή του Πασχα που θα βρίσκομαι στη περιοχή . Όλες οι προτάσεις ειναι καλοδεχούμενες

GTS

Member
Εγώ τίμησα αυτό: http://www.tripadvisor.com/Restaura...-La_Strada-Praiano_Amalfi_Coast_Campania.html
Το έχω δώσει νομίζω κι όλας, οπότε είναι στα "γνωστά"? Δε ξέρω :) Ξέρω όμως ότι έχει υπέροχη θέα και ακόμα πιο υπέροχο φαγητό...κοψίδια πάντως δε νομίζω να σερβίρει :p (Κυριακή Πάσχα γαρ)
Το εστιατόριο αυτό μου το πρότεινε ο κύριος που μας φιλοξενούσε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
βασικα ψάχνω για ενα εστιατοριο για την Κυριακή του Πασχα που θα βρίσκομαι στη περιοχή . Όλες οι προτάσεις ειναι καλοδεχούμενες
Πρεπει σιγουρα παντως να επικοινωνησεις με οποιο διαλεξεις, πολλα θα ειναι κλειστα κ τα ανοικτα θα ειναι γεματα. Για την Κυριακη του Πασχα ειχα προτιμησει Ναπολη. Παντως ειναι καλη επιλογη η μερα αυτη, δεν θα εχει κινηση, σε αντιθεση με Σαββατο η χειροτερα Δευτερα, τη γνωστη Pasquetta των ιταλων, μερα εκδρομης στα εξοχας, αρα πηχτρα ολα στην Κοστιερα..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευχαριστώ πολυ :)
Ευτυχώς δεν ειμεθα λάτρεις των κοψιδιων , αλλα λατρεύουμε τα θαλασσινά

GTS

Member
Μια alle vongole con provolone στο συγκεκριμένο μαγαζί τότε ενδείκνυται...αλλά γιατί ευτυχώς? Και τα κοψίδια έχουν τη χάρη τους :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μια alle vongole con provolone στο συγκεκριμένο μαγαζί τότε ενδείκνυται...αλλά γιατί ευτυχώς? Και τα κοψίδια έχουν τη χάρη τους :bleh:
Ευτυχώς γιατι η συγκεκριμένη περιοχή ειναι των θαλασσινων :)

• Like
Reactions: GTS

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634