evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Εννοείται ΔΕΝ πας τράπεζα. Μαύρη αγορά και ιδανικά θα σου αλλάξουν στα σπίτια. Ολοι θέλουν ευρώΠαίζει μαύρη αγορά στην αλλαγή ή πας σε τράπεζα και ό,τι σου δώσουν;
Εννοείται ΔΕΝ πας τράπεζα. Μαύρη αγορά και ιδανικά θα σου αλλάξουν στα σπίτια. Ολοι θέλουν ευρώΠαίζει μαύρη αγορά στην αλλαγή ή πας σε τράπεζα και ό,τι σου δώσουν;
Ναι εσύ έχασες αυτό εγώ έχασα τη Σάντα Κλάρα όπως θα δεις παρακάτω...Καταπληκτικό το Βινάλες, το φυλάω ήδη για την επόμενη φορά μου στο νησί!
Κρίμας, που λεν και στο χωριό μου...έχασα τη Σάντα Κλάρα όπως θα δεις παρακάτω...
Όλοι επιστρέφουν στη Κούβα κάποια στιγμή, ελπίζω για πολλούς λόγους να μην αργήσει. Θέλω να δω και το υπόλοιπο μισό νησί που δε πρόλαβα.Αλήθεια σχεδιάζεις να ξαναπάς;
Ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, έτσι και πας σε τράπεζα θα πληρώνεις παντού τιμές Λουξεμβούργου και λίγα λέω. Το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Κούβα: μπαίνει ένας σε ένα ανταλλακτήριο... ΧΑΧΑΧΑΧΑΠαίζει μαύρη αγορά στην αλλαγή ή πας σε τράπεζα και ό,τι σου δώσουν;
Η ισοτιμία που βλέπω με το ευρώ είναι σχεδόν ένα προς ένα στα ανταλλακτηρια. Έξω πόσο το βρίσκεις; Τρεις τέσσερις φορές περισσότερα, όπως επί Τσαουσέσκου;Ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, έτσι και πας σε τράπεζα θα πληρώνεις παντού τιμές Λουξεμβούργου και λίγα λέω. Το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Κούβα: μπαίνει ένας σε ένα ανταλλακτήριο... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στα ανταλλακτηρια είναι ένα ευρώ για 26 πέσος. Στο δρόμο τις τελευταίες μέρες παίζει ανάμεσα στο 80-110.Η ισοτιμία που βλέπω με το ευρώ είναι σχεδόν ένα προς ένα στα ανταλλακτηρια. Έξω πόσο το βρίσκεις; Τρεις τέσσερις φορές περισσότερα, όπως επί Τσαουσέσκου;
Άρα μάλλον είχα δει την ισοτιμία λάθος. Άρα είναι καλύτερα από Τσαουσέσκου.Στα ανταλλακτηρια είναι ένα ευρώ για 26 πέσος. Στο δρόμο τις τελευταίες μέρες παίζει ανάμεσα στο 80-110.
Έλα τώρα! Ήθελα να πω και για την υπέροχή σου εμφάνιση με την κάντιλακ, αλλά με πρόλαβαν!Αυτό που γράφω γράφω και σεις οι άντρες σχολιάζετε μόνο τα των οικονομικών.....