giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
θελω να συνεχισω αλλα δε μου βγαζει επεξεργασια. τι κανω?
Γιιώτα σ' ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες που μας μετέφερες και σου εύχομαι να το επαναλάβεις σύντομα με καλύτερες συνθήκες. Εχω να σου κάνω δύο ερωτήσεις.
1. Το roadtrip αυτό ενδείκνυται να το κάνεις με 2χρονο ή το αφήνεις καλύτερα για αργότερα (λόγω πολλών μετακινήσεων με το αυτοκίνητο)?
2. Πετώντας με easyjet το καρότσι το παίρνεις μέχρι το αεροπλάνο? Στο χρεώνουν σαν χειροπασκευή? Αν μπορείς διαφώτισέ με λίγο. Ευχαριστώ πολύ
η σελιδα του ειναι : http://www.podereilfalco.it/Podere il Falco - Chianti Apartments - Casa Vacanze - Tavarnelle ...Γιώτα σε ευχαριστώ μου θύμισες τις όμορφες μέρες που πέρασα στην Τοσκάνη πέρσι το Πάσχα Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπάω μέσα στην επόμενη πενταετή Σε παρακαλώ θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο απο ποια σελίδα το έκλεισες;Ποσο εύκολη πρόσβαση είχε ;;Εχει κλιματιστικό ;;αν χρειαστεί να πάω καλοκαίρι; Σε ευχαριστώ
270 e για 6 νύχτες ;για διαμέρισμα ;πλάκα κάνεις !τόσο εκνευρεστικά φτηνά;;όταν λες ζουζουνάκια ελπίζω να μην εννοείς σκορπιους !Το πρόβλημά μου στο διαμέρισμα που έμενα στην Τοσκάνη ηταν το γεγονός οτι κυκλοφορούσαν πολλά εντομα μέσα στο σπίτι μέχρι και σκορπιοι και αμα έχεις 2 παιδια μικρά αυτο ειναι πρόβλημα ...