• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Chocolat!

dmdoc

Member
Ξερω μια "Chocolaterie" στη Χρυσοστομου Σμυρνης της κυριας Βιργινιας Λεβη. Εχω αγορασει μερικες φορες σοκολατες της και μου εχουν αρεσει πολυ. Περιπαυτου του μαγαζιου προκειται;

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Τελειωσε κιολας το μετρο της θεσσαλονικης??????

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Τελειωσε κιολας το μετρο της θεσσαλονικης??????
:haha::haha::haha::haha::haha:,και το ωραίο είναι ότι απ΄ότι βλέπω ο Θάνος...έφυγε μας άφησε να ..βράζουμε στο ζουμί μας αναρωτώμενοι που να είναι που ναι είναι:haha::haha::haha:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μας έχει μπερδέψει άγρια! Μουσείο σοκολάτας έχει έξω από το Στρασβούργο και κάπου στην Ελβετία (δεν μπορώ τώρα να εντοπίσω που:D), Λευκό Πύργο έχει η Θεσσαλονίκη, πατρίδα του Θάνου, αλλά όχι μετρό. :bash: Τι γίνεται ρε Θάνο;

dmdoc

Member
Να διευκρινισω κατι για να μην μπερδευεστε κ εσεις:ο Θανος δεν μιλησε για ΜΟΥΣΕΙΟ σοκολατας αλλα εγω κ προκαλεσα συγχυση.Μαλλον προκειται για ενα απλο μαγαζι.Αν καποιος απο εσας ειναι φιλος του θα ξερει που ταξιδεψε εκεινη την περιοδο.Μαλλον ετσι θα βρεθει το μυστικο!!!!!!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
φυσικά και δεν εκανα ποτέ λόγω για μουσείο;)
αλλά για απλό μαγαζί βλ σοκολατερί...
φυσικά η θεσσαλονικη δεν εχει ακομη μετρο με στάση Λευκός Πυργος
απλά η στάση που θα κατέβει ο επισκεπτης της σοκολατερί μεταφραζόμενος στα ελληνικα ειναι Λευκός Πύργος...
αρα δεν ειναι η Θεσσαλονίκη, αλλα ούτε και στο Στρασβούργο...

ελπίζω να βοήθησα!:cool:

dmdoc

Member
Μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο Λευκος Πυργος εκτος απο την Θεσσαλονικη υπαρχει στην Τεχερανη,την Ρωσσια,την Λευκορωσια κ το Λονδινο.
Αρα ειναι Λονδινο,που εχει κ κοντα σταθμο μετρο.....βεβαια λεγεται τower hill κ μπερδευτηκα.....παλι:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
υπάρχει και αλλού στάση μετρό που η φωνή λέει "Λευκός Πϋργος" στην εκει γλώσσα!
δεν εψαξες καλα...:haha:
Αλλά τι μαθαίνει κανείς εεε;:roll: Τεχεράνη, Λευκορωσία!!!:roll: εχουν και εκεί μετρό; :haha:

dmdoc

Member
Στην Τεχερανη ναι εχει.Αλλο ενα Λευκο Πυργο θυμηθηκα στο Καστρο της Πραγας αλλα δεν ξερω αν ο κοντινος σταθμος Malostranska σημαινει αυτο.

dmdoc

Member
θα μου πεις τωρα πως εσυ απο το πουθενα το βρηκες?
Ενα βραδυ φαγαμε ψαχνοντας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα