ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Πήγαν στο αεροδρόμιο και διευθετήθηκε! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
2.ακριβως αυτο
- γεια σας! χρειαζομαι τη βοηθεια σας...χτες εκανα μια χαρα το τσεκ ιν μου απο Θεσ/νικη για Παφο...επιστρεφω στις 24/06... μπαινω τωρα να κανω κ τα επιστροφης και ενω ακολουθω μια χαρα ολα τα βηματα κ μ λεει οτι ειναι διαθεσιμη η τυχαια επιλογη θεσεων μετα μου βγαζει ενα μηνυμα- σφαλμα...Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε το online check-in αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά με μια νέα μέθοδο πληρωμής. Διαφορετικά, κάντε check-in έως και 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της πτήσης σας και θα σας δοθεί ΔΩΡΕΑΝ μια τυχαία(ες) θέση(εις).
- τι να κάνω? λέτε να επηρεαζει οτι επιστρεφω στις 19.30 το απογευμα και ακομη δεν ειναι ακριβως 7 μερες πριν???
Αυριο,κοριτσακι μου,θα κανεις τσεκ ιν...για βαλε τα δακτυλακια και μετρα...18/6-24/6σιγουρα???εχω καταγχωθει...
Σωστα.... η βαλιτσα να ειναι στις επιτρεπόμενες διαστασεις, και υγρα κρεμες καλλυντικα σε μπουκαλακια των 150mlευχαριστω για την ενημερωση!!! πεταω πρωτη φορα κ για αυτο ειμαι αγχωμενη...δεν ειχα ιδεα για τπτ απο αυτα....κ εκτος απο ταυτοτητα κ εισητηριο δεν χρειαζομαι κατι αλλο στο αεροδρομιο.?σωστα?
100 δεν είναι;σε μπουκαλακια των 150ml
@Vegerazaros ...(το μυαλο σου το εχεις στο ταξιδι μου φαινεται.) 100ml ηταν...αλλαξε κατι;....δεν νομιζω.υγρα κρεμες καλλυντικα σε μπουκαλακια των 150ml
100 ...100... δαιμων τυπογραφειου....@Vegerazaros ...(το μυαλο σου το εχεις στο ταξιδι μου φαινεται.) 100ml ηταν...αλλαξε κατι;....δεν νομιζω.