Καλησπέρα. Βοηθητική σχολική τσάντα τι διαστάσεων; Γιατί στη σελίδα της λέει 35*20*20. Δεν είναι πού μικρή;Για το 1. ναι, μια βαλιτσα 55Χ45Χ25 μεχρι 10 κιλα και μια βοηθητική σχολική ή γυναικεία τσάντα.
Για τα υπόλοιπα δεν ξερω να σου απαντήσω γιατι και εγω 23 Φλεβάρη παω Ρώμη
Μια χαρά τότε, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Πετάω την Πέμπτη, οπότε αν προκύψει κάτι θα σας ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα.Έχω περάσει άνετα πολλές φορές με σακίδιο στυλ σχολικής τσάντας,εγω και άπειροι άλλοι συνεπιβάτες μου. Το ιδιο ισχύει και για τις κύριες,αρκει να μην ειναι καμια τεράστια τσάντα
Καλησπέρα. Τα ερωτήματα 2. και 3. καλύτερα να τα γράψεις σε καινούργιο μήνυμα σε ένα από τα θέματα εδώ http://www.travelstories.gr/community/forums/Ευρώπη.19/?prefix_id=21Καλησπερα σας και απο εμενα! 14/3 πεταμε και εμεις για Ρωμη με τη Ryanair..
1.επειδη διαβασα πολλα για να κατασταλαξω ισχυει οτι μπορουμε να εχουμε μια χειραποσκευη 10 κιλων και μια γυναικεια τσαντα η μια τυπου σχολικη?
2.φτανουμε ρωμη 9 το πρωι με τσεκ ιν στο ξενοδοχειο το μεσημερι τι θα μπορουσαμε να κανουμε αυτες τις ωρες??
3.εχει μηπως καποιο μελος καποιο πλανο 6 ημερων ??δεν ειμαστε καλες στην οργανωση ουφφφ για αρχη αυτα ευχατιατω και συγνωμη για τη πολυλογια!
Οι διαστάσεις είναι 55 χ 40 Χ 20.....!!Για το 1. ναι, μια βαλιτσα 55Χ45Χ25