AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Για οσους ενδιαφερονται να πω οτι εδω και μερικες μερες ειναι ξανα διαθεσιμη η εφαρμογη της Ryanair στο ελληνικο App Store. Επιτελους!
Δεν ξερω αν αναφερεσαι συγκεκριμενα στο Αpp store. Γιατι για να κατεβασεις την εφαρμογη απο αλλη χωρα πρεπει να μπεις σε app stote ξενο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο γιατι ειχα προσπαθησει παλαιοτερα και δεν γινοτανσυμφερει στα αγγλικα (ιρλανδιας ) πιο φθηνα τα ειισιτηρια αν κλεισεις μεσω αλλης γλωσσας παρα ελληνικα . Επισης το τσεκ ιν εγινε 4 μερες πριν εως 2 ωρες πριν την πτηση απο 7 μερες πριν.
Εχει κανει check in ??Σίγουρα θα έχει ξαναρωτηθεί αλλά δε μπορώ να το βρώ σε κανένα τόπικ. Ένας φίλος έχει κλείσει εδώ και καμπόσο καιρό εισιτήρια για Λονδίνο και όλα καλά. Θα βγάλει όμως καινούρια ταυτότητα άρα ο αριθμός ταυτότητας δε θα είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει δώσει. Τί κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις;
Ναι μια χαρα.Α! Δε μου το διευκρίνισε! Μου είπε απλά τί θα κάνει...
Όχι check-in δεν παίζει να έχει κάνει γιατί πετάει Γενάρη, άρα όλα καλά;
Το check in ξεκιναει 4 μερες πριν την πτηση. Επισης δεν εξαφαινιζεται κανενα πλαισιο για ημερομηνια. Χθες εκανα και μου ζητουσε κανονικα και με το νομο... Δεν ξερω βεβαια εσυ ποτε εκανες.. αλλα σε εμανα ζηταει...και δεν νομιζω να βγαζει το συστημα αλλο στον εναν και αλλο στον αλλονΟχι οταν βαλεις οτι εισαι Ελλαδα εξαφανιζεται το πλαισιο για ημερομηνια ληξης.
Οντως αυτα τα στοιχεια τα ζηταει οταν κανεις checkin, το οποιο πλεον το καναν απο 3 η 4 ημερες πριν εως 2 ωρες