ΩραίοςLive ενημέρωση....μόλις έκανα check-in για Λονδίνο ...πρόλαβα 4c-4d-4e-4f....τώρα για το αν είναι άνετες οι θέσεις ,θα σας πω μετά το ταξίδι!!!!
Πώς κατάφερες και τις καπαρωσες; Έκανες Check in με το που άνοιξε το σύστημα;
ΩραίοςLive ενημέρωση....μόλις έκανα check-in για Λονδίνο ...πρόλαβα 4c-4d-4e-4f....τώρα για το αν είναι άνετες οι θέσεις ,θα σας πω μετά το ταξίδι!!!!
Σε σύγκριση με τη Ryan, εννοείται πως θα είναι άνετες. Σε σύγκριση με το υπόλοιπο αεροπλάνο, πάλι....Live ενημέρωση....μόλις έκανα check-in για Λονδίνο ...πρόλαβα 4c-4d-4e-4f....τώρα για το αν είναι άνετες οι θέσεις ,θα σας πω μετά το ταξίδι!!!!
Ακριβώς!!!!Ωραίος
Πώς κατάφερες και τις καπαρωσες; Έκανες Check in με το που άνοιξε το σύστημα;
Πιο άμεση ανταπόκριση δε θα μπορούσα να έχω, χαχα ευχαριστώ πολύ2 BP θα έχεις.
Τελικά και εγω διάλεξα θεσεις στην σειρά 4 και 5 και εμεινα απόλυτα ικανοποιημένοςLive ενημέρωση....μόλις έκανα check-in για Λονδίνο ...πρόλαβα 4c-4d-4e-4f....τώρα για το αν είναι άνετες οι θέσεις ,θα σας πω μετά το ταξίδι!!!!
Στέλνουν ενημέρωση στο κινητό με SMS εδώ και ένα μήνα περίπου με την πύλη αναχώρησης.Ακόμα δεν το έχουν αντιμετωπίσει το θέμα με την android εφαρμογή τους, αλλά παρατήρησα ότι μέσα στον Σεπτέμβριο κάτι έκαναν στο αεροδρόμιο της Ρόδου και το κινητό μου έλαβε ενημέρωση από την εταιρεία σχετικά με την πύλη αναχώρησης. Δεν κατάλαβα ακριβώς με ποιον τρόπο μου το έστειλαν.