Καθένας με τον πόνο τουΜια από τα ίδια, ούτε τις απλές @#%#! από το ebay δεν μπορούμε να αγοράσουμε..τουλάχιστον όχι απευθείας, ας είναι καλά η μικρή προμήθεια για paypal κτλ
Αν μου το έλεγες όταν βρεθήκαμε θα το είχαμε λύσει το θέμα.δεν κατάφερα να κάνω ανάληψη μετρητών
Δε το σκέφτηκα καθόλου!Δεν είχα πρόβλημα απλά ήταν ευκαιρία να βγάλω ευρώ!Αν μου το έλεγες όταν βρεθήκαμε θα το είχαμε λύσει το θέμα.
Μπα, δεν έχω ακούσει κανενανα, αλλα αν το χοντρύνεις παίζει και να πάθεις καμιά νίλα.{17. Επιτρέπεται η μεταφορά μετρητών εκτός Ελλάδος;
Επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή και σε ξένο νόμισμα έως του ποσού των ευρώ δύο χιλιάδων (2.000) ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό.}
Να ρωτήσω κάτι:
Έτυχε σε κανέναν να του κάνουν έλεγχο για τα μετρητά που μεταφέρει στο εξωτερικό είτε σε οδικό είτε σε αεροπορικό ταξίδι;
Αστο φιλε γελανε και οι πετρες με αυτην την απαγορευση ανω των 2.000 μετρητων!κανεις δεν ελενχεται!{17. Επιτρέπεται η μεταφορά μετρητών εκτός Ελλάδος;
Επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή και σε ξένο νόμισμα έως του ποσού των ευρώ δύο χιλιάδων (2.000) ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό.}
Να ρωτήσω κάτι:
Έτυχε σε κανέναν να του κάνουν έλεγχο για τα μετρητά που μεταφέρει στο εξωτερικό είτε σε οδικό είτε σε αεροπορικό ταξίδι;
Δεν σκοπεύω να το χοντρύνω. Απλά ρωτάω γιατί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό το μέτρο.Μπα, δεν έχω ακούσει κανενανα, αλλα αν το χοντρύνεις παίζει και να πάθεις καμιά νίλα.
Να είσαι καλά. Ευχαριστώ.Αστο φιλε γελανε και οι πετρες με αυτην την απαγορευση ανω των 2.000 μετρητων!κανεις δεν ελενχεται!
Γιατί σου έκανε εντύπωση chris;...ανήκει στην λογική,όσο μπορούν να είναι λογικά,των capital controls.Εδω,δεν μπορούσες να στείλεις λεφτά έξω,για διάφορους λόγους,ιατρικούς,επιχειρηματικούς,σπουδών και θα σε αφήσουν να βγάλεις λεφτά,για αναψυχή;.....ρωτάω γιατί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό το μέτρο.