• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Capital Controls και ταξίδια

Psitgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο..
Ένα δράμα ή Πειραιώς.. Της λέγανε πως πρέπει να στείλουν φαξ οι Ινδοί (Expedia) για τη αποδέσμευση , αλλά δεν της δίνανε το τηλ του φαξ.. Κοινώς τα κρατούσαν νταβατζιλίκι.. Τελικά με τα χίλια ζόρια το βρήκαν οι Ινδοί , που προσπαθούσαν να είναι εξυπηρετικοί, από μόνοι τους αλλά μέχρι να γίνουν οι διαδικασίες περάσαν 3 εβδομάδες και απόδεσμεύθηκαν αυτόματα .. Ευτυχώς οι Ινδοί έχουν toll free γραμμή για να μιλάς μαζί τους..

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λογικά μπορείς να χρησιμοποιείς την χρεωστική σου για αγορές όσο σου επιτρέπει το όριο της σύμβασης που έχεις με την τράπεζα σου και φυσικά εφόσον έχεις υπόλοιπο χρημάτων! Βέβαια καλό θα ήταν να ενημερώσεις την τράπεζα σου για το πότε θα λείπεις στο εξωτερικό, εγώ πήρα την εθνική και τους είπα ότι σκοπεύω να χρησιμοποιήσω πιστωτικές κάρτες στο εξωτερικό σε λίγες μέρες και το σημείωσαν. Επίσης μου είπαν ότι μπορεί να μην γίνει δεκτή την 1η φορά κάποια συναλλαγή και να ενημερώσω τον χειριστή του μηχανήματος να προσπαθήσει δεύτερη φορά, με τη 2η φορά συνήθως γίνεται δεκτή η κάρτα... Τώρα ίδωμεν, θα ενημερώσω και εγώ την άλλη εβδομάδα αν είχα πρόβλημα με συναλλαγές στο εξωτερικό.
Καλησπέρα @Estet. Είχες τελικά πρόβλημα με τη χρήση των καρτών έξω; Έκανες αγορές σε εμπορικά μαγαζιά ή ετσιατόρια;

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Κανονικά όλες οι αγορές στην Κοπεγχάγη, με 2 κάρτες της Εθνικής και μια κάρτα της Πειραιώς. Στην Πειραιώς δεν είχα πάρει καν τηλέφωνο να ενημερώσω ότι θα είμαι εξωτερικό. Λειτούργησαν και σε εμπορικά μαγαζιά και σε εστιατόρια και σε μουσεία και στο ξενοδοχείο, ουδέν πρόβλημα!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Αεροπορικά μέσω Tripsa έχει κλείσει κανείς τελευταία;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συνδρομή σε ειδησεπγραφικό σάιτ εξωτερικού γιοκ με χρεωστική, πιστωτική από 4 διαφορετικά ελληνικά ιδρύματα. Με την ξένη χρεωστική ΟΚ.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Γυρίσαμε από Αμβούργο, κανένα πρόβλημα με τις συναλλαγές με κάρτες. Το ξενοδοχείο πληρώθηκε στην Accor Hotels Με πιστωτική, όπως και σχεδόν όλα τα έξοδα που κάναμε. Ολα καλά.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γυρίσαμε από Αμβούργο, κανένα πρόβλημα με τις συναλλαγές με κάρτες. Το ξενοδοχείο πληρώθηκε στην Accor Hotels Με πιστωτική, όπως και σχεδόν όλα τα έξοδα που κάναμε. Ολα καλά.
Κι έλεγα, από που τα άκουγα τα Ελληνικά στο ibis Hamburg City to προηγούμενο Σ/Κ, από που τα άκουγα....

Άντε να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο όλο θέμα :)
Ενοικίαση αυτοκινήτου στη greenmotion στην Ισλανδία για τον προσεχή Μάιο, πληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα online με Mastercard της Πειραιώς.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Kράτηση ξενοδοχείου μέσω hostelworld χωρίς κανένα πρόβλημα, με χρεωστική Mastercard ths Eurobank

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κι εγώ εκλεισα και πλήρωσα ξενοδοχείο για Πράγα μέσω YEEGO με πιστωτική βίζα της Αλφα χωρίς κανένα πρόβλημα.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Η tripsta δε με άφησε να κάνω κράτηση αεροπορικών με χρεωστική Μastercard Eurobank. Φαίνεται πως με airtickets.com, δεν αντιμετωπίστηκε κανένα πρόβλημα. Αύριο θα ξέρω σίγουρα που θα ανοίξουν οι τράπεζες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα