Irouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Παιδια εγω εκλεισα εισιτηρια αεροπορικα και ξενοδοχειο με χρεωστικη και τα δεχτηκε μια χαρα
Είσαι θεός! Πας σ'αυτές τις χώρες μόνο για τους Pearl Jam;;;;; Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι τρελή που τρέχω για συναυλίες αλλά δυστυχώς μόνο στην Ευρώπη!!!!αλησπερα στην παρεα
Τσξιδευω σε κανα μηνα για λατινικη αμερικη και συγκεκριμενα Χιλη-Αργεντινη-Βραζιλια να δω Pearl Jam συναυλιες και μου ειπανε
Δημητρης
Tώρα βέβαια, γιατί απαγορεύεται ακόμα να αγοράζεις ρούχα από το εξωτερικό, ενώ επιτρέπεται ας πούμε να παίρνεις βιβλία, ρολόγια, cd κ.α. είναι προς ψυχιατρική διερεύνηση!Περιληπτικά τι ισχύει σήμερα μετά τις συνεχείς αλλαγές.
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1009566/ti-isxuei-simera-sta-capital-controls
Αν θα εχεις προβλημα,με τα capital control;...λογικα οχι...Στο πλοίο σου ζητάνε πιστωτική η οποία και χρεώνεται στο τέλος του ταξιδίου , θα έχω πρόβλημα?
την τράπεζα πάρε τηλέφωνο για να τους ενημερώσεις για το ταξίδι σου ημερ/νίες και χώρα (όπως ειπώθηκε και παραπάνω)ναι υπάρχει περίπτωση να μην δεχτεί το πλοίο την πιστωτική?
Έκλεισα 3 δωμάτια στην Ιταλία πριν 2 μήνες μέσω airbnb που τα Capital controls ήταν στα φόρτε τους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε πιστεύω μια χαρά θα είσαι!Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κράτηση δωματιου στο Παρίσι μέσω της airbnb. Ξέρει κανεις αν τώρα με τα capital controls γίνεται η θα έχω κάποιο πρόβλημα?