• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Budget τελος

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Εγώ φέτος το καλοκαίρι έκλεισα μεσω της Avis για Ιταλία. Είδα τιμές απο το internet στο site της Avis.com για αυτοκίνητα κατηγορίας F(ALFA ROMEO 159 1.9 ή κατι πρόμοιο) και επειδή μου φανηκαν καπως φθηνές πήρα τηλέφωνο στα γραφεία εδω στην Ελλάδα , μου επιβεβαίωσαν την τιμή και τις μέρες με e-mail (χωρίς προκ/λές ή κάρτα).Τελικά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου επειδή δεν ειχαν αμάξι αυτής της κατηγορίας μας εδωσαν ενα καλύτερης κατηγορίας (Dodge 2.0) με την ιδια τιμή ..360 ευρώ για 7 ημέρες.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
...

αν καταλαβα καλα αρχισε να επαναλειτουργει κ στην γερμανια...δεν ξερω τι παιχτηκε.
Παντως εκει που οταν εμπαινα budget.co.uk δεν υπηρχε καν η ενδειξη για αναζητηση αυτοκινητου στην Γερμανια τωρα υπαρχει.

Δυστυχως οι τιμες αλλαξαν...
χειμερινα λαστιχα απο 5 ευρω / ημερα στα 14 ευρω / ημερα
εξτρα ασφαλιση για αυτοκινητο (κατι σαν μικτη ασφαλιση) απο 7.5 / ημερα στα 14 ευρω / ημέρα

δηλαδη 15 ευρω ακριβοτερα / ημερα βγαινει πλεον το αυτοκινητο.

Ενα ακομα βημα προς την επιλογη Θεσνικη-Ηγουμενιτσα-Φερρυ Μποατ-Ανγκονα κ παμε για Αλπεις...
κριμα.

AKΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
σε γερμανικη εφημεριδα βρηκα οτι λογω κρισης, κ μην μπορωντας να βρουν επενδυτες η εταιρεια BUDGET εκλεισε ολα τα stand-γραφεια στην Γερμανια, απολυοντας ταυτοχρονα 500 εργαζομενους.
Η 5η μεγαλυτερη του ειδους στην Γερμανια.
Κριμα...κ για τους πλεον ανεργους υπαλληλους κ γιατι ηταν ακτα την αποψη μου η καλυτερη κ φθηνοτερη

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα