ΜΠΑΙΔΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ
New Member
καλημέρα ψαχνω για ελληνοφωνο ξεναγο στο μπρυζ γνωριζαται κατί
Διαφωνώ έκανα τη διαδρομή βράδυ καθεμιά από τις μέρες που έμεινα Μπριζ. Κανένα πρόβλημα και είναι και πολύ ωραία.βράδυ δε θα συνιστούσα με τα πόδια. κόστος απλής διαδρομής 3 ευρώ.
Είναι πολύ "εύκολη" μικρή πόλη, με λίγα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ο ξεναγός μου φαίνεται περιττός. Χρειάζεται μόνο μια μικρή προετοιμασία. Μπορείς να διαβάσεις ιστορίες από εδώ:https://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ευρώπη.57/?prefix_id=113καλημέρα ψαχνω για ελληνοφωνο ξεναγο στο μπρυζ γνωριζαται κατί
Και εγώ πιστεύω ελληνόφωνος ξεναγός δε χρειάζεται.καλημέρα ψαχνω για ελληνοφωνο ξεναγο στο μπρυζ γνωριζαται κατί
Φαντάζομαι θα είναι στα ολλανδικά οι ανακοινώσεις στο λεωφορείο άρα κατά πάσα πιθανότητα θα κατέβει στο τέρμα.Αριθμός λεωφορείου Νο2,σίγουρα και άλλα. πρόσεχε μη και δε κατέβεις στο κέντρο...
Μια χαρά εμείς μιλήσαμε με τον οδηγό στα αγγλικά και μας έδωσε και χάρτη και αναλυτικές οδηγίες για το πώς να πάμε στο δωμάτιο μας. Επίσης χρησιμοποίησα την εφαρμογή moovitόχι,αν θυμάμαι καλά είναι 4η στάση,επειδή την πάτησα αν δεν κατέβεις κέντρο τα λεωφορεία συνεχίζουν στα προάστια της Μπρυζ,μετά από σχεδόν 50' θα είσαι σταθμό. Επίσης δεν έχουν ηλεκτρονικό πίνακα στο εσωτερικό.
Τρένο μέσω Βρυξελλών έχει.Λεωφωρείο δεν ξέρω.καλημερα κι απο μενα,σκεφτομαι να οργανωσω απο τωρα ενα ταξιδι για δεκεμβριο,η ryanair εχει καλες τιμες απο αθηνα για charleroi airport και ελεγα να παω πρωτα 2 μερες bruges διαμονη απ οτι ειδα με συμφερει στο ibis και μετα με λεοφωρειο;τρενο;να παω παρισι.......θα μεινω παρισι,και επιστροφη αθηνα απο cdg αεροδρομιο aegean με τα μιλια που εχω.απ οτι διαβασα,να πας στο bruges δεν ειναι πολυ δυσκολο απο charleroi αλλα απο bruges εχει τρενο ή λεοφωρειο για παρισι;θα ναι ωραια να ταξιδευω μεχρι το παρισι οδικως......με το αεροπλανο δεν εχεις αυτη τη χαρα,εναλλαγη τοπιων κλπ....οτι ξερετε θα μου φανει χρησιμο,ευχαριστω.
καλημερα κι απο μενα,σκεφτομαι να οργανωσω απο τωρα ενα ταξιδι για δεκεμβριο,η ryanair εχει καλες τιμες απο αθηνα για charleroi airport και ελεγα να παω πρωτα 2 μερες bruges διαμονη απ οτι ειδα με συμφερει στο ibis και μετα με λεοφωρειο;τρενο;να παω παρισι.......θα μεινω παρισι,και επιστροφη αθηνα απο cdg αεροδρομιο aegean με τα μιλια που εχω.απ οτι διαβασα,να πας στο bruges δεν ειναι πολυ δυσκολο απο charleroi αλλα απο bruges εχει τρενο ή λεοφωρειο για παρισι;θα ναι ωραια να ταξιδευω μεχρι το παρισι οδικως......με το αεροπλανο δεν εχεις αυτη τη χαρα,εναλλαγη τοπιων κλπ....οτι ξερετε θα μου φανει χρησιμο,ευχαριστω.