alice~
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Χελλοου! Θα περάσω τα Χριστουγεννα στην Μπρυζ. Στις 25/12 απ’ο,τι καταλαβαίνω, θα ειναι όλα κλειστά έτσι; Μαγαζιά, εστιατόρια,κτλ… Τις άλλες μέρες όμως θα ειναι ανοιχτά, σωστά;
Γεια. Δεν θα είναι όλα κλειστά. Μέχρι νωρίς το βράδυ κάτι θα βρείτε. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα. Από 26 θα αρχίσουν να ανοίγουν περισσότερα.Χελλοου! Θα περάσω τα Χριστουγεννα στην Μπρυζ. Στις 25/12 απ’ο,τι καταλαβαίνω, θα ειναι όλα κλειστά έτσι; Μαγαζιά, εστιατόρια,κτλ… Τις άλλες μέρες όμως θα ειναι ανοιχτά, σωστά;
Αυτό που ισχύει στην Μπρούζ αλλά και το υπόλοιπο Βέλγιο, λόγω μέτρων covid (επίσκεψη πριν από μία εβδομάδα), είναι ότι όλα κλείνουν στις 11 το βράδυ, που σημαίνει ότι στα εστιατόρια μπαίνεις το αργότερο 9:30 και 10:30 φεύγεις. Κατα τ' άλλα δεν θα δυσκολευτείς σε κάτι τις υπόλοιπες ημέρες, πέραν των αργιών που ίσως κάποια μαγαζιά παραμείνουν κλειστά.Χελλοου! Θα περάσω τα Χριστουγεννα στην Μπρυζ. Στις 25/12 απ’ο,τι καταλαβαίνω, θα ειναι όλα κλειστά έτσι; Μαγαζιά, εστιατόρια,κτλ… Τις άλλες μέρες όμως θα ειναι ανοιχτά, σωστά;
Ναιι ακριβώς γι'αυτό ρωτάω, επειδή στο Βέλγιο γενικά τα εστιατόρια κτλ ακόμα και πριν τα μέτρα, μερικές φορές έκλειναν ακόμα και πριν το καθορισμένο ωράριό τους, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είναι τα πάντα κλειστά τα Χριστούγεννα Και η αλήθεια είναι ότι θα πάω μόνη μου και θέλω να έχω επιλογές γενικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Αυτό που ισχύει στην Μπρούζ αλλά και το υπόλοιπο Βέλγιο, λόγω μέτρων covid (επίσκεψη πριν από μία εβδομάδα), είναι ότι όλα κλείνουν στις 11 το βράδυ, που σημαίνει ότι στα εστιατόρια μπαίνεις το αργότερο 9:30 και 10:30 φεύγεις. Κατα τ' άλλα δεν θα δυσκολευτείς σε κάτι τις υπόλοιπες ημέρες, πέραν των αργιών που ίσως κάποια μαγαζιά παραμείνουν κλειστά.
Αποκλείεται να είναι όλα κλειστά.Οι επιλογές μάλλον θα είναι λιγότερες.Πρόσεξε τις ώρες και ότι πρέπει να πας σχετικά νωρίς.Ναιι ακριβώς γι'αυτό ρωτάω, επειδή στο Βέλγιο γενικά τα εστιατόρια κτλ ακόμα και πριν τα μέτρα, μερικές φορές έκλειναν ακόμα και πριν το καθορισμένο ωράριό τους, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είναι τα πάντα κλειστά τα Χριστούγεννα Και η αλήθεια είναι ότι θα πάω μόνη μου και θέλω να έχω επιλογές γενικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Σκόρπια για Μπρύζ.Εχετε προτασεις για φαγητο και ποτο σε Γανδη και Μπρυζ?
Ευχαριστώ πολύ! Πήγα και γύρισα, αλλά κρατάω σημειώσεις για την επόμενη φορά.Σκόρπια για Μπρύζ.
Cambrinus.Πολύ μεγάλη ποικιλία από μπύρες.Καλούτσικο φαγητό.
Vlaamsche pot.Καλό φαγητό με τοπική κουζίνα.
Den dyver.
Grand Kaffe de Passage.
De Garre.Για μπύρες.
Ribs 'n beer.
T Klein Venetie για ποτό.
De Halve Maan.Toπική ζυθοποιία.΄Εχει και φαγητό.
Αυτά ήταν από επίσκεψη πριν από 3 χρόνια.Αν υπάρχει κάτι που σου άρεσε τώρα το γράφεις για να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά.Ευχαριστώ πολύ! Πήγα και γύρισα, αλλά κρατάω σημειώσεις για την επόμενη φορά.
Έκατσα πολύ λίγο στη Μπρυζ, για φαγητό κανονικό πήγα μόνο στο Belgian Pigeon House που τρως σε ενα αληθινο κελάρι, πολύ ωραίο φαγητό, οκ δεν πέθανα κιόλας γαστρονομικά, αλλά η όλη εμπειρία του χώρου και του φαγητού ήταν όμορφη και κάπως εκτός τουριστικού χαμού.Αυτά ήταν από επίσκεψη πριν από 3 χρόνια.Αν υπάρχει κάτι που σου άρεσε τώρα το γράφεις για να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά.
Το ξέρω.Το είχα δοκιμάσει σε προ-προηγούμενη επίσκεψη και ξέχασα να το αναφέρω..Είχα βάλει και φωτο(εξωτερική) στο live.Κάπως υπερτιμημένο,το φαγητό καλό αλλά όχι αξέχαστο αλλά όπως σωστά έγραψες εκτός τουριστικού χαμού.Έκατσα πολύ λίγο στη Μπρυζ, για φαγητό κανονικό πήγα μόνο στο Belgian Pigeon House που τρως σε ενα αληθινο κελάρι, πολύ ωραίο φαγητό, οκ δεν πέθανα κιόλας γαστρονομικά, αλλά η όλη εμπειρία του χώρου και του φαγητού ήταν όμορφη και κάπως εκτός τουριστικού χαμού.