Πουθενα δεν αναφερει δρομολογιο η ωρα. Προφανως ισχυει για την συγκεκριμενη ημερα.Προετοιμάζοντας το ταξίδι για Μπριζ θα κάνω μια χαζή ερώτηση και αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει
Θέλω να προαγοράσω εισιτήριο με τρένο από Αεροδρόμιο Βρυξελλών για Μπριζ και δεν μπορώ να καταλάβω αν αγοράζω για συγκεκριμένο δρομολόγιο ή ισχύει για μια συγκεκριμένη μέρα και παίρνω όποιο θέλω
Σ ευχαριστω για την απαντηση.Μου φαινεται περιεργο αλλα μετα διαπιστωσα οτι εχει συνεχεια (κυριολεκτικα) τρενα!Βγαζουν προσφορες για online;να χω το νου μουΙσχύει για όλη τη μέρα. Δε χρειάζεται να το προαγοράσεις, η τιμή είναι στάνταρ (και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει κάποια προσφορά μέχρι τότε).
Συνήθως απο Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή απόγευμα είναι δωρεάν η επιστροφή. Κανε τότε τις ημερήσιες που πιθανόν θέλεις.προσφορες για online;να χω το νου μου
Για φαγητό δεν ξέρω αλλά έχω να σου προτείνω, χωρίς να κάνω πλάκα, να προσέξεις να έχει κανονική πόρτα το μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!Πέρα από βάφλες,σοκολάτες, μπύρες,τηγανητες πατάτες και μυδια τι άλλο έχετε να προτείνετε για τοπική κουζίνα Brugge και βελγική γενικότερα;