• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Bonus app

adiaforos

Member
Το σωστό είναι να έχει προτεραιότητα ο πρώτος που το ανακάλυψε. Μπορεί να τον δώσει ξανά
Μα ο πρώτος ήταν ο μουρόχαβλος, τον οποίο και ευχαριστούμε! Ελπίζω να έχει πάρει κάποιες συστάσεις! Αλλά ελπίζω να πάρει σύσταση και ο δικός μου 00BFB!!!
Επίσης, γενικότερα με την εγκατάσταση και εγγραφή με κάρτα bonus στην εφαρμογή Bonus της Alpha παίρνουμε 2000 πόντους δώρο και εάν κάνουμε σε κάποιον πρόσκληση-referral και εγκαταστήσει κι αυτός την εφαρμογή παίρνουμε επιπλέον 1000 bonus πόντους.
π.χ. ο δικός μου referral code είναι 00B87
https://bonusapp.page.link/LHjGRGhVUgZuRnjn8

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τι είναι αυτά; Κωδικός ενός μόνο αεροδρομίου;
Εδώ κύριε σας έχουμε υπερπαραγωγή: B B I .
- Και κωδικός αεροδρομίου για το Biju Patnaik International Airport που εξυπηρετεί την πολιτεία της Odisha στην Ινδία
- Και συντομογραφία για το "Berlin Bradenburg International", το νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου.
- Και συνρομογραφία για τη "Bosnia Bank International¨
- Και κωδικός μετοχής για τη "Blockbuster, Inc", τη μεγαλύτερη αλυσίδα βιντεοκλάμπ (κι όχι μόνο) του κόσμου...
Εντάξει με έψησες :)

Σας έχω φρέσκο πράμα: 00BV9 Για περάστε!

duty_free

Member
θέλετε να γινετε κεντρικός ήρως/κεντρικιά ηρωΐς σε ντοκυμανταίρ του νάσιοναλ τζηογκράφικ, να σας παίρνουν συνέντευξη, να μιλάτε στην κάμερα σε λήψη προφιλ τριών τετάρτων, λέγων/λέγουσα πώς...

ναι, ήμανε τόσο τυχερος/τυχερά πού είχα χρησιμοποιήσει τον κωδικό τοῦ Duty τοῦ Free! 16 μέρες μετά, κέρδισα τον πρώτον αριθμό του εθνικού λαχείου - 4 εκατομαμμύρια ευρώ!

Μην ξεχνιέστε λοιπόν!

00BLQ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ο δικός μου ακόμα περιμένει.

00BJU

Θα σας πάει στο Νεπάλ ;)

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ενας ρε παιδιά να πω ότι πηρα απο κάπου!!!

00Β93

paefstra

Member
Ρε παιδιά ποια είναι η εφαρμογή ;τι πρέπει να κάνω;
Πρεπει να διαλεξεις συνομιλητη και κωδικο να του δωρισεις μιλια. Σε αυτο το τοπικ οι απαντησεις και εξυπηρετησεις γινονται με ανταλλαγματα. :haha:

galoz

Member
Πρεπει να διαλεξεις συνομιλητη και κωδικο να του δωρισεις μιλια. Σε αυτο το τοπικ οι απαντησεις και εξυπηρετησεις γινονται με ανταλλαγματα. :haha:
Ισχύει ακόμα η προσφορά με τους 2000 πόντους ;Κατέβασα την εφαρμογή και όταν πάω να κάνω σύνδεση με την κάρτα μου λέει ότι "Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή.Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών κλπ.κλπ.."

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom