Black Friday 2024, 29/11

paefstra

Member
Ει ναι ο μονός λόγος που ψωνίζουμε από τον κύριο. Αν δεν είχε τις κάρτες άλφα ούτε καν.
Και το ξέρει ότι χιλιάδες περιμένουν για το μεγάλο πανηγύρι (που εκείνος άρχισε πέρυσι) και κανένας δεν θα αγοράσει αν δεν το επεκτείνει σε όλο το κατάστημα. Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν το ψωμί.
Προσωπικά όπως είπα, περιμένω να πατήσω το αγόρασε, τα έχω στο καλάθι αυτά που θέλω. Αν δεν κάνει το Χ100 απλά δεν θα πάρω.
Άλλα θα το κάνει και ίσως κάνει και κατιτίς παραπάνω. Ελπίζοντας.
Μπορεις να αποκρυπτογραφησεις γιατι η προσφορα στις μεγαλες συσκευες λεει μεχρι 30 Νοεμβρη? Γιατι δεν κουμπωνει με 1×100 σε ολα την Παρασκευη?
Κατι δεν μ αρεσει.
Υποψιν η αποδοση της black friday χρονια τωρα ειναι αμεση. Δηλαδη αν βγαλει 1×100 αμεσα, τι θα ισχυσει στις μεγαλες συσκευες, αμεσα η μετα απο 1 μηνα? Θα τα ξεχωριζει?

Last edited:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μπορεις να αποκρυπτογραφησεις γιατι η προσφορα στις μεγαλες συσκευες λεει μεχρι 30 Νοεμβρη? Γιατι δεν κουμπωνει με 1×100 σε ολα την Παρασκευη?
Κατι δεν μ αρεσει.
Το χ100 το έβγαλε πέρυσι την Cyber Monday, δηλαδή αν πάει με την ίδια λογική φέτος θα είναι τη Δευτέρα στις 2/12.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Το χ100 το έβγαλε πέρυσι την Cyber Monday, δηλαδή αν πάει με την ίδια λογική φέτος θα είναι τη Δευτέρα στις 2/12.
Αυτό περιμένω και εγώ αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε...

pan82

Member
Πάντως πέρσι συνέπεσε και με τη πώληση του Κωτσόβολου στη ΔΕΗ ο Νοέμβριος και τα είχε δώσει όλα στη black Friday και σε τιμές και σε πόντους ψώνισα σχεδόν τσάμπα κλιματιστικο και πολλά άλλα. Η φετινή όπως βλεπω και σε τιμές και σε bonus δε θυμίζει σε τίποτα το πέρσι...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δεν το θυμομουν. Και ειχε βγαλει πιο λιγο την Παρασκευη ε?
Δεν θυμάμαι αν την Παρασκευή είχε βγάλει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες μέρες. Νομίζω ήταν πάλι χ40 όπως φέτος.

tatooine

Member
Κατι δεν μ αρεσει.
Υποψιν η αποδοση της black friday χρονια τωρα ειναι αμεση. Δηλαδη αν βγαλει 1×100 αμεσα, τι θα ισχυσει στις μεγαλες συσκευες, αμεσα η μετα απο 1 μηνα? Θα τα ξεχωριζει?
Κυβερνοδευτερα είναι 2 Δεκέμβρη. Την ίδια μέρα ξεκίνησε το 1Χ100.

drDorothy

Member
Πάντως επειδή η Black friday είναι σε 10 μέρες, εγώ θεωρώ (και ελπίζω) ότι αυτά που δίνει τώρα είναι εισαγωγικά και ότι όσο πλησιαζουμε θα κορυφωνονται. Πέρσι από πλευράς πόντων κορυφωθηκε στην cyber Monday (η οποία είναι σε δύο βδομάδες).

Στόχος τώρα είναι να ψωνισουν με έκπτωση οι αδιάφοροι για πόντους, και να προμοταρει συγκεκριμένα προϊόντα (όπως αυτά που έχει τώρα χ100).
Το χ100 παντού έχει στόχο το γενικό ξεστοκαρισμα.

tatooine

Member
Πάντως επειδή η Black friday είναι σε 10 μέρες, εγώ θεωρώ (και ελπίζω) ότι αυτά που δίνει τώρα είναι εισαγωγικά και ότι όσο πλησιαζουμε θα κορυφωνονται. Πέρσι από πλευράς πόντων κορυφωθηκε στην cyber Monday (η οποία είναι σε δύο βδομάδες).

Στόχος τώρα είναι να ψωνισουν με έκπτωση οι αδιάφοροι για πόντους, και να προμοταρει συγκεκριμένα προϊόντα (όπως αυτά που έχει τώρα χ100).
Το χ100 παντού έχει στόχο το γενικό ξεστοκαρισμα.
Οι εκπτώσεις που κάνουν είναι γελοίες και κοροϊδεύουν νοήμονα άτομα, ξεστοκαρουν άγαρμπα.
Αν δεν ήταν για τους πόντους θα αγόραζα από μικρά μαγαζιά.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Σε οικιακές συσκευές έβαλε από χθες *100. Δεν ξέρω αν είναι σε όλες ή σε συγκεκριμένες.
1732014748518.png

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.393
Νεότερο μέλος
georgexara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα