• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
οι ποντοι μπαινουν απευθειας και ισχυει για ολα το επι 40
Ισως να ενεργουνε διαφορετικα καθε φορα. Εσυ δλδ πηρες κατι που δεν εγραφε οτι ειναι x40, και παρ' ολα αυτα τους πηρες;

Last edited:

paefstra

Member
Ισχυει. Και εγω αυτο θυμομουν κ λεω τι στο καλο λαθος θυμαμαι;;;
Αυτο σημαινει οτι θα ακολουθησει κατι καλυτερο ως κορυφωση για black friday ή cyber.
@paefstra μην ανοιξεις οτι πηρες, εχουμε αλλαγες σε 15 μερες! :haha:
Εγω ηδη πηρα ×40, τα εκανα και μιλια. Λεμε για μικρα ποσα και ηθελα να πληρωσω τη χαμηλοτερη δυνατη τιμη.
Ρε σεις ακομη δεν εχω φαει τα μιλια που εβγαλα περσι απο τον Κωτσο, εχω και περισσευμα γιατι πηρα μεγαλες συσκευες Δεν ειμαι παρανοικη να μαζευω πιο πολλα μιλια απο οσα χρειαζομαι. Εχω καμποσα εισιτηρια με bonus, αρκετους 20ευρους κωδικους απο Εθνικη. Με ενδιαφερει η εκπτωση φετος περισσοτερο απο τα μιλια. Γι αυτα που δεν περιμενω εκπτωση περιμενω το ×100.

Last edited:

giannis228

Member
Ισως να ενεργουνε διαφορετικα καθε φορα. Εσυ δλδ πηρες κατι που δεν εγραφε οτι ειναι x40, και παρ' ολα αυτα τους πηρες;
ναι δοκιμασα κατι που δεν εγραφε και πηρα ... εσυ πηρες κατι και δεν σου εδωσε επι 40?

paefstra

Member
Μίλια γιατί τα έκανες και δε περιμένεις να τα κάνεις όταν βγάλει το +20% αφού δε τα χρειάζεσαι άμεσα; Χανεις μίλια αδίκως
Δεν περιμενω να καταλαβετε τον ανθρωπο που θελει τακτοποιημενα στη θεση τους τα παντα για να μπορει να κανει ντηλιες με τα bonus που δεν γινονται μιλια στην πραγματικη -μη ταξιδιωτικη- ζωη που τη θεωρω και σημαντικοτερη.
Εχω μιλια, ας χασω.

giannis228

Member
Δεν περιμενω να καταλαβετε τον ανθρωπο που θελει τακτοποιημενα στη θεση τους τα παντα για να μπορει να κανει ντηλιες με τα bonus που δεν γινονται μιλια στην πραγματικη -μη ταξιδιωτικη- ζωη που τη θεωρω και σημαντικοτερη.
Εχω μιλια, ας χασω.
αν χρησιμοποιησεις την καρτα που εχεις συνδεδεμενη με την προθεσμιακη τοτε χρησιμοποιει του ποντους που δεν μετατρεπονται ασχετα αν με την ημερομηνια συλλογης τον ποντων . οποτε δεν υπαρχει θεμα να χαλαστουν οι ποντοι που μετατρεπονται σε μιλια

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
ναι δοκιμασα κατι που δεν εγραφε και πηρα ... εσυ πηρες κατι και δεν σου εδωσε επι 40?
Οχι. Απλα υπαρχει παντα η πιθανοτητα να στα τραβηξουν πισω αν τελικα κακως τα απεδωσαν.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Απλά να σας θυμίσω ότι τον Φεβρουάριο ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έδωσε Χ100 πόντους σε όλες τις αγορές, εάν θυμάμαι καλα, και επιπλέον έδινε η Alpha +20% επιπλέον πόντους σε όλες τις συναλλαγές. Ταυτόχρονα έδινε η Aegean +20% επιπλέον μίλια στην μετατροπή των πόντων σε μίλια. Κάντε τις πράξεις για όποιον είχε Aegean Visa Premium...
(Με ένα καλό κινητό που το πουλούσε όλη αγορά στην ίδια ακριβώς τιμή βρέθηκα με χιλιάδες πόντους και σε λίγο θα το έχω κάνει απόσβεση...).

Αυτό που δίνεται τώρα (1χ40) ως προσφορά είναι ψίχουλα μπροστά στην προαναφερόμενη προσφορά.
Μόνο εάν το προϊόν έχει όντως καλή έκπτωση και καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αξίζει να το πάρεις τώρα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom