giannis228
Member
οι ποντοι μπαινουν απευθειας και ισχυει για ολα το επι 40Εμενα οχι.
οι ποντοι μπαινουν απευθειας και ισχυει για ολα το επι 40Εμενα οχι.
Ισως να ενεργουνε διαφορετικα καθε φορα. Εσυ δλδ πηρες κατι που δεν εγραφε οτι ειναι x40, και παρ' ολα αυτα τους πηρες;οι ποντοι μπαινουν απευθειας και ισχυει για ολα το επι 40
Εγω ηδη πηρα ×40, τα εκανα και μιλια. Λεμε για μικρα ποσα και ηθελα να πληρωσω τη χαμηλοτερη δυνατη τιμη.Ισχυει. Και εγω αυτο θυμομουν κ λεω τι στο καλο λαθος θυμαμαι;;;
Αυτο σημαινει οτι θα ακολουθησει κατι καλυτερο ως κορυφωση για black friday ή cyber.
@paefstra μην ανοιξεις οτι πηρες, εχουμε αλλαγες σε 15 μερες!
Μίλια γιατί τα έκανες και δε περιμένεις να τα κάνεις όταν βγάλει το +20% αφού δε τα χρειάζεσαι άμεσα; Χανεις μίλια αδίκωςΕγω ηδη πηρα ×40, τα εκανα και μιλια.
ναι δοκιμασα κατι που δεν εγραφε και πηρα ... εσυ πηρες κατι και δεν σου εδωσε επι 40?Ισως να ενεργουνε διαφορετικα καθε φορα. Εσυ δλδ πηρες κατι που δεν εγραφε οτι ειναι x40, και παρ' ολα αυτα τους πηρες;
Δεν περιμενω να καταλαβετε τον ανθρωπο που θελει τακτοποιημενα στη θεση τους τα παντα για να μπορει να κανει ντηλιες με τα bonus που δεν γινονται μιλια στην πραγματικη -μη ταξιδιωτικη- ζωη που τη θεωρω και σημαντικοτερη.Μίλια γιατί τα έκανες και δε περιμένεις να τα κάνεις όταν βγάλει το +20% αφού δε τα χρειάζεσαι άμεσα; Χανεις μίλια αδίκως
αν χρησιμοποιησεις την καρτα που εχεις συνδεδεμενη με την προθεσμιακη τοτε χρησιμοποιει του ποντους που δεν μετατρεπονται ασχετα αν με την ημερομηνια συλλογης τον ποντων . οποτε δεν υπαρχει θεμα να χαλαστουν οι ποντοι που μετατρεπονται σε μιλιαΔεν περιμενω να καταλαβετε τον ανθρωπο που θελει τακτοποιημενα στη θεση τους τα παντα για να μπορει να κανει ντηλιες με τα bonus που δεν γινονται μιλια στην πραγματικη -μη ταξιδιωτικη- ζωη που τη θεωρω και σημαντικοτερη.
Εχω μιλια, ας χασω.
Οχι. Απλα υπαρχει παντα η πιθανοτητα να στα τραβηξουν πισω αν τελικα κακως τα απεδωσαν.ναι δοκιμασα κατι που δεν εγραφε και πηρα ... εσυ πηρες κατι και δεν σου εδωσε επι 40?