• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

adiaforos

Member
Φαινεται απολύτως λογικό αυτό που λες, αλλά υπάρχουν περιοδοι που βγαίνουν συγκεκριμένα προϊόντα με επιπλέον πόντους χ50, χ100 (πχ λαπτοπ Lenovo ξέρω γω, το τάδε νέο κινητό....). Σε αυτές τις περιπτώσεις πως γίνεται;
Ή τότε αποδίδονται σε δεύτερο χρόνο οι πόντοι και αυτό κάνει τη διαφορά;
Δεν παίρνεις κατά τη συναλλαγή τους πόντους, αποδίδονται σε καθορισμένη ημερομηνία, συνήθως πάνω από μήνα μετά τη λήξη της ενέργειας, με βάση λίστες που στέλνει η επιχείριση στην ALPHA.

oasisAthens

Member
Εγώ πάντως ειδικά εαν είναι να κάνω μεγάλη αγορά γιαυτό το λόγο θα το ξαναελεγχα με ένα φθηνό πρώτα για δοκιμή που δεν έχει σήμανση

Επίσης ο λόγος που ξεκίνησα να το ψάχνω και έκανα ερώτηση και στο kotsovolo είναι ότι και στην εφαρμογή της Alpha αναφέρεται αυτό... : προσέξτε το σημείο μέσα στην παρένθεση εκεί που αναφέρει για τους 40 πόντους, διευκρινίζει - αναφέρει τη λέξη σφραγίδακι.... Λογικά εννοεί τη σήμανση με τους επιπλέον πόντους. Και αυτό που αναφέρθηκε οριν για την Εταιρεία μια χαρά ξεχώρισε άλλα προϊόντα στο site ακαι έβαλε σήμανση και άλλα όχι.... Το ποιο εύκολο για τον προγραμματιστή θα ήταν να βάλει την σήμανση σε όλα τα προϊόντα και όχι να ξεχωρίσει ένα ένα αυτά... Κάποιος λόγος θα υπήρχε.

Attachments

maria91

Member
Εγώ πάντως ειδικά εαν είναι να κάνω μεγάλη αγορά γιαυτό το λόγο θα το ξαναελεγχα με ένα φθηνό πρώτα για δοκιμή που δεν έχει σήμανση
Ωστοσο σ οσα ειναι με προσφορα λογω μαυροπαρασκευης,απο κατω λεει αν το παρεις με καρτες αλφα παιρνεις τοσους ποντους...εγω πηρα σημερα powerbank(13€) που ηταν στις μαυροπροσφορες κ οι ποντοι πιστωθηκαν αμεσως παντως x40...

oasisAthens

Member
Ωστοσο σ οσα ειναι με προσφορα λογω μαυροπαρασκευης,απο κατω λεει αν το παρεις με καρτες αλφα παιρνεις τοσους ποντους...εγω πηρα σημερα powerbank(13€) που ηταν στις μαυροπροσφορες κ οι ποντοι πιστωθηκαν αμεσως παντως x40...
Ακριβώς αυτό. Ότι δεν είναι δεν λέει τίποτα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν παίρνεις κατά τη συναλλαγή τους πόντους, αποδίδονται σε καθορισμένη ημερομηνία, συνήθως πάνω από μήνα μετά τη λήξη της ενέργειας, με βάση λίστες που στέλνει η επιχείριση στην ALPHA.
Ακριβώς αυτό που περιγράφεις γίνεται.
Τον Αύγουστο έτρεχε μια προσφορά με μπόνους Χ100 μόνο σε σκούπες και ατμοσίδερα. Πήρα μια σκούπα και την στιγμή της συναλλαγής μου πιστώθηκαν μόνο οι Χ4 πόντοι. Οι έξτρα πόντοι Χ100 μου πιστώθηκαν στα μέσα Οκτωβρίου.
Δηλαδή με μια απλή σκούπα 200 € πήρα 800 + 20.000 πόντους που με την μετατροπή τους σε μίλια με το +20% που έτρεχε πρόσφατα έγιναν περίπου 30.000 μίλια!
Οπότε με 2 πτήσεις της Aegean θα είναι δώρο η σκούπα και θα έχω βγάλει και κέρδος...
Βέβαια να τονίσω ότι την σκούπα την χρειαζόμουν αλλά δεν με χάλασαν και 30.000 μίλια δώρο. 😇🙃

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τέλεια! Άρα εγωπου έχω alpha αλλά δεν έχω ακόμα bonus, να την βγάλω την κάρτα αξιζει? Θα κάνω αγορές σε ηλεκτρικά κάνα 500αρι και σίγουρα 2 ταξίδια με Αιγαίου(λογικά)
Τι εννοείς; Εννοείται να βγάλεις μια κάρτα Bonus. Μόνο που δεν βλέπω να προλάβεις να κάνεις τις αγορές σου αυτήν την περίοδο των προσφορών με μπόνους χ40. Εκτός εάν κινηθείς γρήγορα και την παραλάβεις πριν τις 30/11 που λήγει η προσφορά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα