• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Яна

Member
Εγω παλι βλεπω οτι εχουν ΗΔΗ αρχισει και εξαντλουνται προιοντα!κοιταζω κ εγω κινητο κ απο τα 62 διαθεσιμα καταστηματα για online κρατηση,τωρα μεσα σε 2 ωρες εχει πεσει στα 47!!!!
Επισης powerbank 50% της τιμης μεσα σ ενα 2 ωρο επισης εξαντλημενο!!!
Κοινως φοβαμαι οτι προιοντα που "συμφερουν" οικονομικως δε θα ειναι διαθεσιμα ουτε μεχρι την αυθεντικη black friday ,οχι να μεινουν ως την cyber....
Εγώ πάντως την πήρα την τηλεορασιτσα μου να είμαι σίγουρη. Μείον 70 ευρώ σε σχέση με το πρωί. Αν βγει το επί 100, όλο και κάτι ακόμα θα πάρουμε. Αλλά μην κινδυνεύουμε να χάνουμε και τα προϊόντα σε εκπτωση που πραγματικά θέλουμε.

adiaforos

Member
Εγω παλι βλεπω οτι εχουν ΗΔΗ αρχισει και εξαντλουνται προιοντα!κοιταζω κ εγω κινητο κ απο τα 62 διαθεσιμα καταστηματα για online κρατηση,τωρα μεσα σε 2 ωρες εχει πεσει στα 47!!!!
Επισης powerbank 50% της τιμης μεσα σ ενα 2 ωρο επισης εξαντλημενο!!!
Κοινως φοβαμαι οτι προιοντα που "συμφερουν" οικονομικως δε θα ειναι διαθεσιμα ουτε μεχρι την αυθεντικη black friday ,οχι να μεινουν ως την cyber....
Αν δεις κάτι που θέλεις με καλή έκπτωση πάρ'το, μια χαρά είναι και το 40x. Δεν έχει τα ίδια προϊόντα έκπτωση στη Black Friday, και πολύ περισσότερο τη Cyber Monday. Κάποια κινητά π.χ. που τα δίνει σήμερα -35%, είναι απίθανο να τα ξαναδώσει, άσε που μπορεί να εξαντληθούν.

maria91

Member
Αν δεις κάτι που θέλεις με καλή έκπτωση πάρ'το, μια χαρά είναι και το 40x. Δεν έχει τα ίδια προϊόντα έκπτωση στη Black Friday, και πολύ περισσότερο τη Cyber Monday. Κάποια κινητά π.χ. που τα δίνει σήμερα -35%, είναι απίθανο να τα ξαναδώσει, άσε που μπορεί να εξαντληθούν.
Ναι η αληθεια ειναι οτι επειδη το θεμα κινητου καιει θα προχωρησω στην αγορα του,απλα μου κανει τρομερη εντυπωση πως "εξαφανιζονται" απο τωρα και δε κανει υπομονη ο κοσμος μεχρι την οφισιαλ μαυροπαρασκευη!

rea

Member
Εγώ το λατρεψα το Μπεργκαμο και πήγαμε ημερήσιες στην λιμνη Κομο και περασαμε και Ελβετία

paefstra

Member
Εγω θα κανω διασπορα. Επειδη εχω να παρω μικροσυσκευες, βρηκα μια με εκπτωση 30%, φθηνοτερα κι απο σκρουτζομαγαζο, οποτε προκειμενου να μην εξαντληθει ειναι οκ τα 40 μιλια.
Η επομενη αγορα με λιγοτερη εκπτωση (ελπιζω να) ειναι με περισσοτερα μιλια.
Μου ειναι ακατανοητο το πως πιστευουν καποιοι οτι φετος θα γινει ο,τι ακριβως και περσι. Μπορει ναι, μπορει οχι.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ μίλια δεν μαζεύω. Αλλά από όσα διαβάζω μάλλον τα σκατε σε κωτσό κ άλλα καταστήματα που πουλάν ακριβά, παίρνετε τα μίλια αλλά αν γινόταν ένας ετήσιος λογαριασμός ίσως αυτό που γλυτώνετε τελικά να είναι πολύ λιγότερο.

Μου πήρα ένα καινούργιο λάπτοπ χθες. Από το πλαίσιο. 100 ευρώ η έκπτωση το τσέκαρα προφανώς κ με σκρουτζ. Ο κωτσο δεν το έχει το μοντέλο που πήρα αλλά γενικά οι τιμές του είναι...άουτς.
Τώρα περιμένω μήπως πέσει ένα αεροπορικό που κοιτάζω, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξη.

oasisAthens

Member
Μετά από μήνυμα που έστειλα στο Κωτσοβολο η απάντηση ήταν ότι το 1=40 ισχύει μόνο στα προϊόντα που το αναγράφει ρητά, όχι σε όλα τα προϊόντα.

pan82

Member
Μετά από μήνυμα που έστειλα στο Κωτσοβολο η απάντηση ήταν ότι το 1=40 ισχύει μόνο στα προϊόντα που το αναγράφει ρητά, όχι σε όλα τα προϊόντα.
Σοβαρά;; Ε τότε τσάμπα τη προσφορά οπότε λογικά δε θα τα παίρνεις και άμεσα φαντάζομαι

paefstra

Member
Εγώ μίλια δεν μαζεύω. Αλλά από όσα διαβάζω μάλλον τα σκατε σε κωτσό κ άλλα καταστήματα που πουλάν ακριβά, παίρνετε τα μίλια αλλά αν γινόταν ένας ετήσιος λογαριασμός ίσως αυτό που γλυτώνετε τελικά να είναι πολύ λιγότερα.
Δεν ειναι. Οταν δινει×100, το προιον το παιρνουμε δωρεαν ουσιαστικα. Καθε 1000 μιλια τα εξαργυρωνω προς μινιμουμ 18 ευρω. Τα 10 ευρω που πληρωνω τα εξαργυρωνω προς 18 ευρω. Η αλλιως μια μικροσυσκευη παιρνω ενα ολοκληρο εισιτηριο εξωτερικου δωρο. Με εναν υπολογιστη των 500 ευρω παιρνω 5 εισιτηρια εξωτερικου δωρο.

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εγώ μίλια δεν μαζεύω. Αλλά από όσα διαβάζω μάλλον τα σκατε σε κωτσό κ άλλα καταστήματα που πουλάν ακριβά, παίρνετε τα μίλια αλλά αν γινόταν ένας ετήσιος λογαριασμός ίσως αυτό που γλυτώνετε τελικά να είναι πολύ λιγότερο.

Μου πήρα ένα καινούργιο λάπτοπ χθες. Από το πλαίσιο. 100 ευρώ η έκπτωση το τσέκαρα προφανώς κ με σκρουτζ. Ο κωτσο δεν το έχει το μοντέλο που πήρα αλλά γενικά οι τιμές του είναι...άουτς.
Τώρα περιμένω μήπως πέσει ένα αεροπορικό που κοιτάζω, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξη.
Αγοράζουμε εν γνώσει μας ακριβότερα γιατί στο τέλος συμφέρει. Αγόρασα κινητό 550 ευρώ που κόστιζε εκείνη την εποχή στο skroutz 400+, αλλά πήρα κοντά στους 83000 Alpha πόντους. Χρησιμοποίησα 32000 από αυτούς για να κλείσω δύο κοντινά εισιτήρια Aegean μέσα στο Πάσχα (με την έκπτωση 50%) δίνοντας 140 ευρώ για φόρους αντί για 450+ ευρώ τη στιγμή που τα αγόρασα. Δηλαδή ξόδεψα μόλις το 40% των πόντων που κέρδισα και επωφελήθηκα πάνω από 300 ευρώ. Στην επόμενη εξαργύρωση το κινητό θα το έχω πάρει δωρεάν και λογικά θα μείνουν λίγοι πόντοι ακόμα.

paefstra

Member
Πηρα και δευτερη μικροσυσκευη λοιπον γιατι δεν το κοβω να δωσει και με εκπτωση συσκευες κουζινας και × 100 Θα περιμενω cyber monday για ενα κινητο που θελει η μανα μου, τιμη συνταξιουχου.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πηρα και δευτερη μικροσυσκευη λοιπον γιατι δεν το κοβω να δωσει και με εκπτωση συσκευες κουζινας και × 100 Θα περιμενω cyber monday για ενα κινητο που θελει η μανα μου, τιμη συνταξιουχου.
Backmarket, ό,τι εχω παρει εχει βγει πολύ τίμιο

Υγ. Μαλλον ειμαι οφφ τοπικ 🥲

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic