maria91
Member
Τι ωρα?γιατι απο τις 00.01 που προσπαθουμε βγαζει μονο σφαλματα το site!!Ίσα που πρόλαβα να κλείσω την φετινή Πορτογαλία, τώρα μόνο σφάλματα στην αναζήτηση πτήσεων της Αιγαίου.
Τι ωρα?γιατι απο τις 00.01 που προσπαθουμε βγαζει μονο σφαλματα το site!!Ίσα που πρόλαβα να κλείσω την φετινή Πορτογαλία, τώρα μόνο σφάλματα στην αναζήτηση πτήσεων της Αιγαίου.
00.08 η κράτηση, η φάση είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε μου φαίνεται. Φαρμακερή η τιμή βέβαια κι έτσι, αλλά είχα τσεκάρει και δεκα λεπτά πριν και η διαφορά ήταν όντως μεγάλη.Τι ωρα?γιατι απο τις 00.01 που προσπαθουμε βγαζει μονο σφαλματα το site!!
Προσπαθω απο εκεινη την ωρα και δε μου φορτωνει καν το site...τι να πω....00.08 η κράτηση, η φάση είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε μου φαίνεται. Φαρμακερή η τιμή βέβαια κι έτσι, αλλά είχα τσεκάρει και δεκα λεπτά πριν και η διαφορά ήταν όντως μεγάλη.
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω, για να μην χάσω την τιμή, να κλείσω από άλλο πάροχο. Θα μπορέσω μετά να περάσω τον λογαριασμό μου για να μου πιστωθούν τα μίλια στην ετζιαν?Το είδα αλλά είχε κολλήσει το σύστημα και δεν κατάφερα να πάρω από αυτούς. Επειδή ήθελα εισιτήρια για συγκεκριμένες πτήσεις και φοβήθηκα μην τελειώσουν αναγκάστηκα και αγόρασα από άλλο Πάροχο στις τιμές που είχε η Sky Express το πρωί. Επίσης η μία πτήση ήταν για τις 3/12 και οι προσφορές της Sky Express άρχιζαν την επόμενη.
Κοινώς ατύχησα. Λίγες ημέρες πριν οι τιμές ήταν πολύ καλύτερες.
Θα βαλεις την καρτα μιλιων στον παροχο, εχει πεδιο.Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω, για να μην χάσω την τιμή, να κλείσω από άλλο πάροχο. Θα μπορέσω μετά να περάσω τον λογαριασμό μου για να μου πιστωθούν τα μίλια στην ετζιαν?
Γράψε τώρα στο chat της εταιρίας. Λογικά από το ιστορικό της διάδρασής σου με την ιστοσελίδα, θα προκύπτει αυτό που γράφεις.Ρε σεις ενώ είχα επιλέξει να κλείσω για Άμστερνταμ την πρωινή την πτήση χωρίς να κανω κάτι μου το άλλαξε και μου έβαλε τη μεσημεριανή.
Πως θα τους το αποδείξω τώρα που οι κολλητοί μου είχαν ήδη κλείσει την πρωινή;
Μπορεις και μετά, να κάνεις διαχείριση της κράτησής σου με τον κωδικό που θα σου δώσει ο Πάροχος και να καταχωρίσεις τον αριθμό της κάρτας σου.Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω, για να μην χάσω την τιμή, να κλείσω από άλλο πάροχο. Θα μπορέσω μετά να περάσω τον λογαριασμό μου για να μου πιστωθούν τα μίλια στην ετζιαν?