D
Delmem38110
Guest
Όχι βρε. Περίμενε λίγο. Πιο πάνω έβαλα το λινκ. Τώρα είναι με 60Είναι για πακέτα η έκπτωση νομίζω. Αεροπορικά και διαμονή μέσω aegean.
Όχι βρε. Περίμενε λίγο. Πιο πάνω έβαλα το λινκ. Τώρα είναι με 60Είναι για πακέτα η έκπτωση νομίζω. Αεροπορικά και διαμονή μέσω aegean.
Το άνοιξα το link. Όντως -60% λέει. Αλλά στην αρχική μου βγάζει -50% σε travel package.Όχι βρε. Περίμενε λίγο. Πιο πάνω έβαλα το λινκ. Τώρα είναι με 60
είναι δυο διαφορετικά πράγματα... αν και προτιμώ το Μαρόκο, με ένα παιδί θα πήγαινα Βουδαπέστη.Από Αθήνα βρήκα καλές τιμές κ το σκέφτομαι. Για πείτε γνώμες, να το τολμήσουμε με 8 χρονη; δεν θέλουμε να μας βγει ψηλά οικονομικά όμως, έχουμε περιορισμένο μπάτζετ. Ή να πάμε μια Βουδαπέστη;;;
Δεν ειναι μονο η Βουδαπεστη οικονομικος προορισμος. Πιο ενδιαφεροντα τα Καρπαθια στη Ρουμανια να σου πεφτει το στομα με τις τιμες και η Νοτια Ιταλια Ναπολη. Αυτα αν δεν θες να δωσεις πολλα στα αεροπορικα.Από Αθήνα βρήκα καλές τιμές κ το σκέφτομαι. Για πείτε γνώμες, να το τολμήσουμε με 8 χρονη; δεν θέλουμε να μας βγει ψηλά οικονομικά όμως, έχουμε περιορισμένο μπάτζετ. Ή να πάμε μια Βουδαπέστη;;;
Συμφωνώ 1000%,μιας που πήγα και στα δύο πρόσφατα.Δεν ειναι μονο η Βουδαπεστη οικονομικος προορισμος. Πιο ενδιαφεροντα τα Καρπαθια στη Ρουμανια να σου πεφτει το στομα με τις τιμες και η Νοτια Ιταλια Ναπολη. Αυτα αν δεν θες να δωσεις πολλα στα αεροπορικα.
Εδιμβούργο από ποια πόλη αναχώρηση και σε ποιο μήνα βρήκες αυτήν την τιμή;Εγώ τσίμπησα ένα Εδιμβούργο χθες στα 130 πήγαινε έλα.. Σήμερα ίδιες ημερομηνίες το δίνει 152. Δε ξέρω, δεν ήταν ένας προορισμός που είχα βάλει στο μάτι και τον έψαχνα, συνεπώς δεν έχω ιδέα που κυμαίνονται οι τιμές για Εδιμβούργο, απλά όταν τη Ρώμη για την περίοδο που υποτίθεται ότι σου κάνει το -70% στη δίνει 70κατι ευρώ, άρχισα να κοιτάω και άλλους προορισμούς και μου φάνηκε καλή περίπτωση αυτή. Έκλεισα για Ιούνιο που ισχύει το -40%.