• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Best value προορισμοί για το 2012 από το Lonely Planet

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

manitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλια
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καποιους προορισμους δεν τους ηξερα καν! Σιγουρα παντως εκανα report ολα τα comment των κανα 2 ανιδεων που υποστηριζαν τη FYROM ως Μακεδονια... ζωα!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν θα κλείσει ποτέ αυτό το ζήτημα στο φόρουμ.
Καλή μου,ο άλλος που είναι Αμερικάνος και η χώρα του την έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία γιατί τον βρίζεις;

Δεν πα να χτυπιέσαι κάτω,το Lonely Planet και το κάθε Lonely Planet πάλι Macedonia θα γράψει.

Άσε που κάτι τέτοια σχόλια σε διεθνή fora εμφανίζουν και απίστευτο κομπλεξισμό.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και ας μείνουμε στη λίστα του lonely planet. Το θέμα του ονόματος έχει συζητηθεί πολλές φορές.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον το Tajikistan!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όπως οι Κινέζοι διεκδικούν το δικαίωμα να μην αναγνωρίζουν μια κυρίαρχη χώρα με ένα όνομα που πιστεύουν ότι βλάπτει τα συμφέροντά τους (αν και εδώ διαφέρουμε γιατί οι Κινέζοι θεωρούν το νησί της Ταϊβάν τμήμα της Κίνας ενώ εμείς υποστηρίζουμε ότι η σύγκρουση συμφερόντων με την ΠΓΔΜ αφορά μόνο στην ονοματολογία), έτσι και εμείς έχουμε το δικαίωμα να επιμείνουμε στη χρήση του ονόματος με το οποίο η ΠΓΔΜ έγινε δεκτή στον ΟΗΕ.
Ο maltakias θεωρεί αυτό το δικαίωμα ένδειξη κομπλεξισμού, εγώ αντίθετα θεωρώ την ανάκληση αυτού του δικαιώματος ένδειξη κομπλεξισμού.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένδειξη κομπλεξισμού θεωρώ να βγαίνεις και κάνεις μάθημα στον κάθε ξένο που μπαίνει να διαβάσει 10 σχόλια στο Lonely Planet και πέφτει πάνω σε 2-3 τρελαμένους υπερπατριώτες που γκαρίζουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.Πως πιστεύεις ότι βλέπουν όλοι όσοι διαβάσουν αυτά τα σχόλια;

Και δίκιο να'χεις,που δεν θα το συζητήσω τώρα,το έχεις χάσει σίγουρα.

Συγγνώμη που απάντησα,απείχα μετά την παρότρυνση του mod,αλλά αναφέρθηκε το όνομά μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα