Χθες διαβαζα οτι το Tegel εχει κλεισει λογω παγετου, αλλα λειτουργει κανονικα το Schoenenfeld, οποτε διοχετευεται εκει ολη η κινηση. Μεχρι την Παρασκευη ομως πολλα πραγματα μπορει να αλλαξουν -εδω ωρα με την ωρα αλλαζουν τα πραγματα- καλυτερα να επικοινωνησεις με την αεροπορικη σου εταιρεια.Φεύγω την παρασκευή για βερολίνο μέσω φρανκφούρτης και ανυσηχώ με όλα αυτά που ακούγονται για τα αεροδρόμια...ξέρει κανείς κάτι;
Αυτο το οτι εχεις συνδεσει και την Ευαγγελια με την Oranienburger Str νομιζεις οτι την τιμα την κοπελα;:xmas_cheesygrin:Αφιέρωσες! Αυτό μόνο έχω να πω! Υπέροχο!
Με ταξίδεψες σε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις που κοντεύω σχεδόν να ξεχάσω! Σε ευχαριστώ!!!!
ps: είδες η Ευαγγελία; να την ακούτε! χεχεχε... δεν ξερω γιατί, αλλά και εγώ την Oranienburger str την έχω συνδιασμένη (και) με την Ευαγγελία
edit: θυμάσαι αν το gagarin είχε αριστερά πίσω έξτρα χώρο για ποδοσφαιράκι και τηλεόραση; και ο χώρος αυτός έκλεινε με κουρτίνα; (ξέρω, ό,τι θυμαμαι χαιρομαι, αλλά προσπαθώ να θυμηθώ πώς λέγαν ένα μέρος και από τις φωτό στο ίντερνετ αυτό του μοιάζει)