• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Berlin - Travelstory & Tips!

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Αγαπημενοι μου Pandora, Patyyy, Ioanna Karagianni & Ioanna Balla, KIKI, vario-Athens, soudianos, mariath, alexstef2, Dorotijia, marydim, Giristroula, Ευαγγελια, ElGeo2, Thanosth, babaduma, kokonaki και last bur not least Traveller σας ευχαριστω για τις χαριτωμενες παρεμβασεις σας. Ειστε η κινητηρια δυναμη που με κανει να γραφω. Δεν ξερω για τις φυλες της Αφρικης αν ειναι τεμπελικες οπως αναφερεται σε αλλο thread, αλλα σιγουρα εγω ειμαι τεμπελα ολκης. Εσεις ομως με εχετε κινητοποιησει και σας ευχαριστω γι αυτο γιατι και εγω με τη σειρα μου το απολαμβανω πολυ. Παντως εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι χωρις το feed back απο εσας δυσκολα θα στρωνομουν να γραψω και θα ειχα χασει αυτην την απολαυστικη εν τελει διαδικασια. Οποτε με μια κουβεντα:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Eρση μου και μεις που δεν παρεμβαινουμε,σε διαβαζουμε.Ομως εχεις απολυτο δικιο,η παρεμβαση ειναι κατι σαν πρασινο φως,προχωρα!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
και εμείς σε ευχαριστουμε Ερση που μας ταξιδεύεις με τις όμορφες ιστορίες σου δινοντας μας συγχρόνως και πρακτικές πληροφορίες....
βρισκόμουν σε δίλλημα αν επρεπε να επισκεφτώ την Πινακοθήκη...λόγω χρόνου...ειχα στο πρόγραμμα μόνο το Νέο Μουσείο... μιας και το Περγάμου το εχω επισκεφτεί σε παλιότερο ταξίδι εκεί..μου αρέσουν οι Πινακοθήκες..πάντα τις επισκεπτομαι...βεβαια ειναι αδύνατον να θυμηθεις μετα απο καιρο αυτά που ειδες...αλλά ειναι σημαντικό να αποτυπώνεις στο μυαλό σου εστω και ενα μικρο αριθμό πινάκων που εχεις δει σε διαφορες πινακοθήκες...και αυτό επιδιώκω...από καθε πινακοθήκη να μου μένει κατι...μιας και δεν εχω σημαντικές γνώσεις...
μετά όμως απο την δική σου κριτική για την Πινακοθήκη θα προσπαθήσωνα την επισκεφτώ...

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
και εμείς σε ευχαριστουμε Ερση που μας ταξιδεύεις με τις όμορφες ιστορίες σου δινοντας μας συγχρόνως και πρακτικές πληροφορίες....
βρισκόμουν σε δίλλημα αν επρεπε να επισκεφτώ την Πινακοθήκη...λόγω χρόνου...ειχα στο πρόγραμμα μόνο το Νέο Μουσείο... μιας και το Περγάμου το εχω επισκεφτεί σε παλιότερο ταξίδι εκεί..μου αρέσουν οι Πινακοθήκες..πάντα τις επισκεπτομαι...βεβαια ειναι αδύνατον να θυμηθεις μετα απο καιρο αυτά που ειδες...αλλά ειναι σημαντικό να αποτυπώνεις στο μυαλό σου εστω και ενα μικρο αριθμό πινάκων που εχεις δει σε διαφορες πινακοθήκες...και αυτό επιδιώκω...από καθε πινακοθήκη να μου μένει κατι...μιας και δεν εχω σημαντικές γνώσεις...
μετά όμως απο την δική σου κριτική για την Πινακοθήκη θα προσπαθήσωνα την επισκεφτώ...
Και γω έτσι παθαίνω, δε θυμάμαι και πολλούς πίνακες μετά από καιρό!Εκείνη τη στιγμή όμως που περιδιαβαίνω στις πινακοθήκες νιώθω τέτοια ευφορία και παίρνω τέτοια πνευματική τροφή που το ευχαριστιέμαι...Το μόνο μείον είναι οτι κάθε φορά είμαι τόσο κουρασμένη από το περπάτημα...που το σώμα μου διαμαρτύρεται στο πνεύμα να χορτάσει γρήγορα:xmas_evil:!! Γι' αυτό στα τελευταία ταξίδια προσπαθώ να ξεκινώ με μουσεία ή πινακοθήκες για να έχω δυνάμεις!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Eρση μου και μεις που δεν παρεμβαινουμε,σε διαβαζουμε.Ομως εχεις απολυτο δικιο,η παρεμβαση ειναι κατι σαν πρασινο φως,προχωρα!

ναι, ναι, σε διαβάζουμε με πολύ ενδιαφέρον και ας μην παρεμβαίνουμε!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αγαπητη Ioanna Balla, αν τελικα ξαναπας στην πινακοθηκη να την επισκεφθεις με την αντιστροφη φορα: Απο την Ιταλικη ζωγραφικη προς τα πισω. Οχι τιποτε αλλο, αλλα εχουν εξαιρετικα εργα ιταλων ζωγραφων, τα οποια εγω τουλαχιστον δεν τα ευχαριστηθηκα τοσο, επειδη πια ειχα ψοφησει απο κουραση. Στα μουσεια κουραζομαι απο την ορθοστασια μπροστα στα εκθεματα. Δεν ειναι τοσο το περπατημα που με κουραζει, οσο το να στεκομαι ορθια και ακινητη. Αυτο με πεθαινει.
Σας ευχαριστω και παλι ολες σας για τα θερμα σας λογια!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καταπληκτικό το σημερινό κομμάτι! Ωραίες οι περιγραφές, ωραίες και οι ατάκες!

Πάντως να κάνω μια ψιλό-οφτόπικ παρένθεση: κι εγώ την έχω πάντα αυτή την απορία "μα καλά δεν κρυώνουν;" όταν όμως είμαι εγώ ενδεδυμένη αντιστοίχως -και κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό..- όχι μόνο δεν κρυώνω, αλλά αισθάνομαι και ιδιαιτέρως όμορφα!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γεια σου έρση με τα ωραία σου, μπορείς να συνεχίσεις με έναν επιπλέον θαυμαστή:xmas_biggrin:

alexstef2

Member
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε να περιεργαζόμαστε το μηχάνημα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων, ευτυχώς που πρωί μια κοπελίτσα βρέθηκε να περνά από εκεί και μας εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας το μηχανήματος, μας εξήγησε επιπλέον ότι την Κυριακή αρκούσε ένα εισιτήριο ολόκληρη την ημέρα....
Η ώρα έχει προχωρήσει και προχωρούμε και εμείς προς το Kulturforum. Καθοδόν περιεργαζόμαστε το κτίριο της περίφημης Φιλανθρωπικής του Βερολίνου. …
--Ένας φίλος που μένει εκεί μου είπε πως ΣΚ το ενιαίο εισιτήριο ημέρας έχει το ίδιο κόστος με το απλό γιατί κάνουν έργα στις γραμμές τους την τελευταία περίοδο σε U αλλά κυρίως σε S Bahn. Οπότε προσοχή γιατί είναι παροδικό το μέτρο.
--Για τη περιοχή Kulturforum ιδίως για τη Φιλαρμονική έχω γράψει κάποια πράγματα στο άλλο θέμα για το Βερολίνο με τις 30κ σελίδες. Για όποιον ενδιαφέρεται βγαίνει πάνω πάνω στην αναζήτηση. Αξίζει την επίσκεψη σας!

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Έρση , μου θύμισες το περσινό μας ταξίδι στο Βερολίνο την ίδια εποχή.....

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Λοιπόν Έρση εγώ λόγω αποχής από το φόρουμ το ΣΚ διάβασα την περισσότερη διήγηση σήμερα και ήταν σαν ένα μικρό tourγια μένα σε ένα Βερολίνο, κλασικό, μοντέρνο, αυστηρό, ανάλαφρο, και παγωμένο. Ενώ πρέπει βεβαίως βεβαίως να σε συγχαρώ για την ταχύτητα μετάδοσης που υπερέχει κατά πολύ από την αντίστοιχη της Βιρμανίας:xmas_cheesygrin:.

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Eρση όμορφη αφήγηση και πολλα tips
θα σε τυπώσω για κάθε περίπτωση!
καλώς μας ήρθες!!:xmas_razz:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ